RadioVisie

  • .
    Heynen
    .

Radio Bingo wordt Radio Bedankt

“Ga uit uw dak met onze muziek, maar blijf in uw kot!” Met deze boodschap lanceert Radio Bingo uit Roeselare het project ‘Radio Bedankt’. Bepaalde uitzenduren van Bingo worden er door ingepalmd. Hiermee wil de lokale omroep iedereen bedanken die de corona-maatregelen respecteert en in zijn of haar kot blijft en dit ook volhoudt.

Een dank ook aan iedereen die zich in deze moeilijke tijden inzet. Van zorgverleners tot en met àlle medewerkers uit de openbare en privé dienstverlening. Met dit initiatief krijgt iedereen de kans om met een berichtje duidelijk te maken wie door wie bedankt wordt. Die boodschappen kunnen ingesproken worden op de Facebookpagina, ze worden allemaal uitgezonden via Radio bedankt. Teksten via website of per email, kunnen uiteraard ook nog steeds. 

#playlocal , #CoronaTop100 en #WZCkiezendemuziek 

Bart Soenen vanuit zijn thuisstudio

Radio Bedankt steunt ook de Belgische artiesten. Elke werkdag tussen 13:00 en 14:00 uur hoor je er enkel nationaal product, met extra aandacht voor eigen en landelijk talent. Van Isabelle A tot Zap Mama. In deze coronatijden moet iedereen in zijn kot blijven en dus ook de artiesten. Optredens zijn afgelast of worden uitgesteld. Daarom vragen zij om hen te steunen door muziek van eigen bodem te kopen. Radio Bedankt werkt daar graag aan mee.

Er is veel muziek die plots een extra betekenis krijgt in corona-tijden. Alsof ze toen visionair waren. Inmiddels zijn er ook heel wat nieuwe songs zijn gemaakt over corona. Radio Bedankt zet ze allemaal op een rij in de ‘Corona Top 100’, iedere  zaterdag te beluisteren tussen 13:00 en 19:00 uur. Alleen maar songs met een link naar het covid-19 virus en de maatregelen. Van “You’ll never walk alone” tot “Blijf in uw kot”. Met elke week nieuwe nummers. 

Radio Bedankt focust aanstaande vrijdag 17 april, tussen 14:00 en 16:00 uur, ook nog eens extra op de bewoners van woonzorgcentrum De Waterdam in Roeselare. Zij mochten hun liedjes kiezen. Op zondag 26 april is het de beurt aan woonzorgcentrum De Hovenier uit Rumbeke. Andere volgen nog.


Heynen
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx