RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .

Radio Bingo: opnieuw in corona-modus

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

De Roeselaarse regioradio Bingo (97.4 FM) lanceert de actie ‘Share een dessert’. De huidige tweede corona-golf zorgt ervoor dat we opnieuw in een lockdown beland zijn en dat onze sociale contacten tot een minimum beperkt werden. Om in deze donkere dagen toch met elkaar verbonden te zijn, doet de lokale zender een warme oproep om elkaar te verrassen met een ‘licht’ gebakje. 

Andy Degryse (Communicatieverantwoordelijke Bingo): “Haal je bakkunsten boven en bakken maar. En ongetwijfeld helpen de kinderen graag een handje. Zelf geen meesterbakker? Geen probleem, jouw lokale bakker of patissier heeft ook heerlijke desserts. Bezorg jouw dessert, uiteraard corona-veilig, aan een familielid, kennis, buur of iemand anders. Hij of zij zal ongetwijfeld verrast zijn. Maak ook een foto van het resultaat en deel het. Wij plaatsen het op onze website. We zijn ook benieuw wie je een plezier deed met je dessert.” 

Radio Bingo wordt opnieuw Radio Bedankt 

Tijdens de eerste lockdown lanceerde Bingo het project ‘Radio Bedankt’. Bepaalde uitzendurenwerden toen ingepalmd door deze actie. En dit gebeurt nu opnieuw. Met Bedankt wil men iedereen bedanken die de maatregelen respecteert. Een dank ook aan iedereen die zich inzet om corona te bestrijden, zoals zorgverleners en medewerkers uit de openbare dienstverlening.

Bedanken kan met een berichtje of een verzoekplaatje. Er is ook de mogelijkheid om een bericht in te spreken via Messenger. Dat wordt dan tijdens Radio Bedankt uitgezonden. Een tekstberichtje kan ook via de Bingo-website of per email. En vanaf 7 november aanstaande wordt er elke zaterdag een verrassende Top 100 uitgezonden. Een lijst met liedjes over een bepaald thema en vooral met een positieve link naar de corona-maatregelen. Zaterdag wordt gestart met de ‘Lockdown Top 100’ tussen 13:00 en 19:00 uur. 


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Radio Bingo wordt Radio Bedankt

“Ga uit uw dak met onze muziek, maar blijf in uw kot!” Met deze boodschap Lees verder

Radio Bingo trekt naar Raad van State

Radio Bingo uit Roeselare dat onlangs, na 35 jaar lokale activiteit, zijn erkenning verloor ten Lees verder

Wradio moet Bingo doen vergeten

Roeselare maakt zich op voor een nieuwe lokale radio. De Rodenbachstad telde in een verder Lees verder

Blad 500: Flor, Mi Amigo en Bingo

Afscheid van een monumentale sportverslaggever in het Waasland. Stadsradio Vlaanderen houdt een hemelvaarttraditie in ere. Lees verder

Blad 446: Felix, NRJ, Bingo, Jess FM, Kompas, TOP & Mi Amigo (audio)

Op de verjaardag van één van de founding fathters van de populaire Vlaamse radio - Lees verder

Blad 377: Bingo, Veronica en BNR Nieuwsradio (audio)

Klein reisje vandaag. Soms ligt het nieuws ook gewoon de deur op de loer. Zoals Lees verder

Blad 312: Bingo, Radioplayer en Frits (audio)

Al bijna twee jaar verveld tot internetradio, maar nog steeds in het hart van Roeselare Lees verder

2008: Nederlandstalige zenders werken samen

Tien Nederlandstalige muziekzenders, zeven Nederlandse en drie Vlaamse, gaan binnenkort van start met een samenwerkingsverband Lees verder

Inschrijven
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx