RadioVisie

  • .
    TVV Sound
    .
Heynen

Radio Bingo hijst nationale driekleur

Van maandag 30 januari tot en met zondag 5 februari wordt opnieuw de ‘Week van de Belgische Muziek’ georganiseerd. De vele betrokken sectoren en de diverse media richten wederom volop hun schijnwerpers op muziek van eigen bodem. Ook de Roeselaarse Radio Bingo is dan helemaal gefocust op onze nationale producten.

Dat gebeurt onder andere in samenwerking met Cultuur #VANRSL, het stedelijke erfgoedplatform. Samen zetten ze lokale artiesten in de kijker tijdens de derde editie van Radio Villa Roslar. Met muziek van performers die deelnamen aan de voorbije edities van de Roeselaarse huiskamerconcerten van Villa Roslar.

Op zijn beurt wil dit project enerzijds muzikanten een plaats bieden waar ze hun talent kunnen tonen en anderzijds bewoners aanzetten om hun woning open te stellen als podiumplek voor muziekbeleving. Deze huiskamerconcerten vinden plaats bij Roeselarenaars thuis of in een gelijkaardig intiem decor. 

Radio Villa Roslar is er elke werkdag tussen 17:00 en 19:00 uur en in het weekend tussen 18:00 en 19:00 uur. Naast deze uitzendingen is er elke werkdag om 13:00 uur #ilovebelgium, uiteraard een programma met uitsluitend Belgische artiesten. Op zondag 5 februari worden precies op het middaguur de #ilovebelgiumclassics gestart. Alweer muziek van Belgische makelij uit de jaren ’60, ’70, ’80 en ’90. En tot slot wordt de focus verlegd naar Belgische dancemuziek tijdens #ilovebelgiumdance. 

  • Radio Bingo luisteren kan via 97.4 FM, DAB+ in West-Vlaanderen en ook via Radiobingo.be. 


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx