RadioVisie

  • .
    .

Radio 538 nodigde Alicia uit op Koningsdag

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Ondanks het verbod op het organiseren van grote evenementen stelde Radio 538 een leuke affiche voor de viering van Koningsdag samen. Dat de Nederlandse artiestenwereld bijzonder veel aandacht zou krijgen, was al bekend. Het toevoegen van de Amerikaanse zangeres Alicia Keys, die zich samen met Lady Gaga tot een waardevolle ambassadrice van het verzorgend personeel bij het coronavirus opwierp, gaf het spektakel nog voor de aftrap een geweldige meerwaarde.
 
De beelden van de niet aflatende inspanningen van het ziekenhuispersoneel, dat onder vaak loodzware omstandigheden patiënten probeert te helpen, maakten een diepe indruk op de New Yorkse artieste. Speciaal voor alle medewerkers en ook voor de uitzendingen van de ‘Global Town Hall’ op CCN, gewijd aan het coronavirus, componeerde ze het aangrijpende ‘Good Job’. Een statement, dat bij de wereldpremière via de Amerikaanse nieuwszender door merg en been ging. Vandaar dat ze wellicht deze lofzang, samen met een bloemlezing uit haar grootste hits, bij Radio 538 zal vertolken.
 
Zo is de volledige affiche voor het feest ter gelegenheid van de verjaardag van Koning Willem-Alexander bekend. Naast Alicia Keys treden ook Anne-Marie, Chef Special, Davina Michelle, Nielson, Tabitha, Kris Kross Amsterdam,  Lucas & Steve, Martin Garrix, Suzan & Freek, de Snollebollekes, Sheppard, Emma Heesters & Rolf Sanchez, Tiësto (vanuit Denver in Colorado), Di-Rect, Duncan Laurence en Gavin James op.Het geheel wordt uitgezonden op maandag 27 april tussen 15:00 en 18:00 uur bij Radio 538, TV538, YouTube, de 538 app, 538.nl en SBS6. (FVM)


TVV Sound

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx