fbpx

RadioVisie

  • .
    .
TVV Sound

Radio 538 nodigde Alicia uit op Koningsdag

Ondanks het verbod op het organiseren van grote evenementen stelde Radio 538 een leuke affiche voor de viering van Koningsdag samen. Dat de Nederlandse artiestenwereld bijzonder veel aandacht zou krijgen, was al bekend. Het toevoegen van de Amerikaanse zangeres Alicia Keys, die zich samen met Lady Gaga tot een waardevolle ambassadrice van het verzorgend personeel bij het coronavirus opwierp, gaf het spektakel nog voor de aftrap een geweldige meerwaarde.
 
De beelden van de niet aflatende inspanningen van het ziekenhuispersoneel, dat onder vaak loodzware omstandigheden patiënten probeert te helpen, maakten een diepe indruk op de New Yorkse artieste. Speciaal voor alle medewerkers en ook voor de uitzendingen van de ‘Global Town Hall’ op CCN, gewijd aan het coronavirus, componeerde ze het aangrijpende ‘Good Job’. Een statement, dat bij de wereldpremière via de Amerikaanse nieuwszender door merg en been ging. Vandaar dat ze wellicht deze lofzang, samen met een bloemlezing uit haar grootste hits, bij Radio 538 zal vertolken.
 
Zo is de volledige affiche voor het feest ter gelegenheid van de verjaardag van Koning Willem-Alexander bekend. Naast Alicia Keys treden ook Anne-Marie, Chef Special, Davina Michelle, Nielson, Tabitha, Kris Kross Amsterdam,  Lucas & Steve, Martin Garrix, Suzan & Freek, de Snollebollekes, Sheppard, Emma Heesters & Rolf Sanchez, Tiësto (vanuit Denver in Colorado), Di-Rect, Duncan Laurence en Gavin James op.Het geheel wordt uitgezonden op maandag 27 april tussen 15:00 en 18:00 uur bij Radio 538, TV538, YouTube, de 538 app, 538.nl en SBS6. (FVM)

Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Geschiedenis van Radio 538 in hitlijstvorm (video)

Deze week bladert Radio 538 in een gloednieuwe hitlijst die de geschiedenis van de voormalige Lees verder

Het radiodagboek van 29 april – 120 (video)

De historie conserveren is de bedoeling van dit dagelijkse rubriekje waarin je alle opvallende gebeurtenissen Lees verder

Radio 538 gaat naar Zandvoort

Eerst televisie, dan pas radio Onder impuls van de voormalige autoracer Jan Lammers, van bierproducent Lees verder

538 TOP 50 start vrijdag 4 januari

Radio 538 zendt vanaf vrijdag 4 januari 2019 iedere week tussen 14:00 en 18:00 uur Lees verder

Het eerste uur van Radio 538

Op 11 december 1992 ging Radio 538 van start als opvolger van Hit Radio. Het Lees verder

Blad 346: Mi Amigo, 538 en Joe (audio & video)

Radiomaker uit de bocht, maakt als straf podcast over zijn en andere fouten (en beetje Lees verder

Blad 213: Zomerhit, offshore, StuBru + 538 (video)

Het is nog niet te laat, maar het begint wel een beetje te dringen Eén Lees verder

Radioblad 86: Stadsradio, Radio 538 en Kim Muylaert

Theo gaat naar Stad Stadsradio Vlaanderen blijft z’n team presentatoren uitbreiden. Daarbij wordt vaak beroep Lees verder

Inschrijven
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties