RadioVisie

  • .
    .

Radio 538 alweer best beluisterde station online

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

In november was Radio 538 voor de tiende keer op rij het best beluisterde station online. De stream werd van alle Nederlandse radiostations het vaakst gestart. In absolute cijfers gaat het om een weekgemiddelde van ruim twee miljoen keer, 468.488 keer meer dan de nummer-2 in de lijst. Dat blijkt uit de meest recente rapportage NLO Streaming Audio Standaard.

Ook het gemiddeld aantal actieve streams van Radio 538 was veruit het hoogst tussen 1 november en 28 november. In deze periode kondigde het station ‘Missie 538’ aan, de actieweek waarin men streed voor maar liefst twaalf goede doelen. Verder werd de programmering vernieuwd en werd nummer-1 dj David Guetta aan de zaterdagavond toegevoegd.

De overige radiozenders van Talpa Network kijken ook terug op een positieve november-maand. Radio 10, Sky Radio en Radio Veronica staan op plek 4, 5 en 8. 60’s en 70’s hits, van Radio 10 was het best beluisterde themakanaal in de lijst. In totaal realiseerde het verkoopnetwerk van Talpa Network afgelopen maand veruit het meeste sessies, bijna 8,8 miljoen.


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx