RadioVisie

  • .
    .

Radio 2: Wijzer worden met Karolien Debecker

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Het leven is wijs, dus we kunnen er veel van leren. Vanaf volgende week verzamelt Karolien Debecker (foto bovenaan) alle levenswijsheden van Radio 2-luisteraars in het gloednieuwe programma… ‘Wijs’. Iedereen kan vanaf vandaag al luisteren naar de podcast. Een driedelige reeks, specifiek over relaties, vol inspiratie voor het leven. 

Karolien Debecker: “Hoe vaak hoor ik mensen zeggen: hadden we dát maar geleerd op school. Van opvoeding tot relaties, tot omgaan met jezelf. In Wijs komt het allemaal aan bod. Ik kijk ernaar uit om ’s avonds weer radio te maken met luisteraars. En om elkaar te inspireren.”

Hoe overleef je een scheiding? Een affaire? Of een lange relatie? De leuke en minder leuke momenten. Joke Devynck deelt haar inzichten na haar scheiding. Saskia De Coster praat openhartig over hoe ze zichzelf beter leerde kennen na een affaire. En Luc Appermont en Bart Kaëll onthullen hun geheimen voor een lange relatie. Karolien luistert samen met seksuologe Sybille Van Weehaeghe naar alle verhalen. Samen zorgen ze voor duiding en extra ervaringen.

In ‘Wijs’, het radioprogramma, bespreekt Karolien vanaf dinsdag 10 november tussen 20.00 en 22.00 uur, alles wat kan helpen om krachtiger in het leven te staan, aan de hand van verrijkende ervaringen van luisteraars en ervaringsdeskundigen. De podcast is nu reeds te beluisteren via de app van Radio 2, op radio2.be of via een favoriete podcast-app.


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over VRT Radio 2

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx