RadioVisie

  • .
    .

Radio 2 steunt de ‘Dag van de Zorg’ (audio)

Op zondag 21 maart 2021 is het ‘Dag van de Zorg’, feest voor de mensen van de zorg. Alle professionele zorgverleners maar ook vrijwilligers en mantelzorgers worden in de kijker gezet met de campagne ‘Ik hou van u’. Als apotheose wordt iedereen opgeroepen om precies op het middaguur vanuit hun deur ‘Ik hou van u’ van Noordkaap te zingen. 

Ook Radio 2 wil heel graag een duit in het zakje doen en besteedt in de week van 15 maart extra aandacht aan al wie in de zorg werkt. In Kick-Start tussen 08:00 en 09:00 uur kan iedereen bij Benjamien Schollaert een plaatje aanvragen voor een zorgverlener, een mantelzorger, het personeel van een woonzorgcentrum…  ‘De Madammen’ belichten de verschillende aspecten van de zorg. Siska Schoeters trekt naar Aalst waar ze alles wil te weten komen over robotchirurgie én zelf aan de slag gaat. En in ‘Bene Bene’ van 18:00 tot 20:00 uur ontvangt Vanessa Vanhove artiesten met een hart voor de zorg.

In aanloop naar ‘Dag van de Zorg’ krijgen de mensen uit de zorgsector een week lang alle aandacht die ze verdienen. Informeren, verbinden, zingen, babbelen, kortom een écht feest. Alle info, een lijst met acties en meer vind je op de site van ‘De Dag van de Zorg’.  (BVP)


TVV Sound
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over VRT Radio2
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx