RadioVisie

  • .
    .

Radio 2 lanceert ‘Straat Préféré’

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Vlaanderen, Bourgondiërs en feesten. Een ‘3 in 1’-verhaal. Het wordt misschien wat minder dan het ooit was – gezondheidgoeroes allerhande kijken meer dan ooit mee – , maar af en toe een feest meepikken om te ontsnappen aan de burnout die op de loer ligt, is mooi meegenomen. Zeker als je kan eten en drinken in het gezelschap van mensen die je goed kent. Familie, vrienden of buren…

Komt dat mooi uit, Radio 2 lanceert immers de eerste editie van ‘Straat Préféré’, het grootste burenfeest van ’t land, tijdens het lange Hemelvaartweekend (van donderdag 30 mei tot en met zondag 2 juni). Onder het motto ‘Beter een goede buur dan een verre vriend’ roept de zender alle buren in Vlaanderen op om dat weekend samen te komen. En of dat nu voor een aperitiefmoment, een kubbtoernooi of voor een groots opgezet straatfeest is, dat maakt niet uit, zolang het maar onder buren is.

Radio 2 stuurt vier dagen lang presentatoren uit om langs te gaan bij alle bureninitiatieven. Onder meer Sven Pichal, Christel Van Dyck, Showbizz Bart en Peter Verhulst trekken erop uit en bezoeken buurtfeesten verspreid over heel Vlaanderen. Benjamien Schollaert, Siska Schoeters, Anja Daems, Kim Debrie en Caren Meynen draaien de bijhorende muziek vanuit de studio.

Via radio2.be kunnen luisteraars een playlist voor hun straat aanmaken. Tijdens ‘Straat Préféré’ horen ze de favoriete plaatjes gekozen door buren. Als dat maar goed komt… (IK)

Kim Debrie & Sven Pichal (fotocredits: VRT)

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over VRT Radio 2

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx