RadioVisie

  • .
    .

Radio 2: Kim blijft in haar kot in Brussel

Het lag in de lijn der verwachtingen, het was een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid, het stond in de sterren geschreven. Omdat alle grote festivals en andere zomerse activiteiten waar veel volk op afkomt dit jaar niet of in een zeer gewijzigde vorm moeten doorgaan, blijft ook Radio 2 thuis. Geen ‘Plage préférée’ dus voor het team van en rond Kim Debrie (foto bovenaan). Voor het eerst in acht jaar.

Twee maanden lang, juli én augustus, doordeweeks drie uit de lucht gaan tussen 09:00 en 12:00 uur of twee uur non-stop muziek draaien, leek ook niet de meest elegante oplossing, dus komt er een vervangshow vanuit het Reyerslaankot van de grootste familie. “Het wordt een zeer verrassende Radio 2-zomer”, aldus Peter Hermans, producer van ‘Plage préférée’. “Omdat radio on the spot dit jaar niet haalbaar is, hebben we een waardig alternatief gezocht. Kim Debrie blijft onze gids tijdens de zomervakantie en zal voor een leuk en herkenbaar vakantiemagazine zorgen, met als focus hoe de Vlaming deze bijzondere tijden beleeft.”

De kust, waar het programma zeven zomers lang werd gemaakt, speelt opnieuw een belangrijke rol. “Maar ook alle andere mooie plekjes in Vlaanderen komen aan bod”, verzekert Hermans. “We zitten in de radiostudio in Brussel, maar als de omstandigheden het toelaten, gaan we misschien ook op pad. En uiteraard zullen we weer uitgebreid ons hart tonen voor de Vlaamse artiesten. We gaan echt van alles doen met zingend Vlaanderen.” (BVP)


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over VRT Radio2
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx