RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .

Radio 2: Jana vervangt Daan in Limburg

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Jana Smeets vervangt vanaf vandaag – 12 juli – Daan Masset, die op 1 juli, na twaalf jaar, stopte als ochtendpresentator. De man gaat andere dingen gaat doen bij Radio2. Jana is geen nieuwkomer, maar werkt alweer enkele jaren op regionale redactie van buurprovincie Vlaams-Brabant. Met andere woorden voor heel wat luisteraars is ze geen onbekende.

Bovendien, wanneer Daan met vakantie was, verving Jana hem reeds. Voortaan doet ze dat dus fulltime. Een job die haar op het lijf geschreven is, want Jana is geboren in Lanaken, heeft een groot hart voor Limburg, volgt de actualiteit op de voet én ze heeft een stem waar luisteraars spontaan vrolijk van worden.

Babbelen als de beste

Radio maken is voor Jana een echte droomjob. Als kind deed ze dat al met een cassetterecorder of zorgde ze voor live verslaggeving bij haar voetballende buurjongens. Ook al kende ze niets van de spelregels, erover babbelen kon ze als de beste. Radio is haar grote passie, maar Jana is ook gek op katten, gaat graag naar een concert, houdt van joggen door het bos en zakt met plezier onderuit op een sfeervol terras. Ze geniet volop van zonnige dagen, muziek, feestjes en gezelligheid.

Jana Smeets: “Toen de vraag kwam om Daan Masset te vervangen als presentator bij Radio2 in Limburg, heb ik even getwijfeld: kan ik wel in zijn voetsporen treden? Maar als geboren en getogen Limburgse is het een hele eer om mijn mede-Limburgers een fijne ochtend te mogen bezorgen. Hoewel ik er al even niet meer woon, is Limburg altijd deel van mij gebleven. Het vroege opstaan wordt pittig, maar hey, niets dat koffie niet kan oplossen. Kortom: laat maar komen. Ik zet mijn wekker, jij de jouwe ook?” (Bron: VRT)

° Radio2 Start je dag in Limburg, met Jana Smeets. Elke weekdag van 06:00 tot 08:00 uur ook in de Radio2-app en via Radio2.be


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over VRT Radio 2

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx