RadioVisie

  • .
    Amptec
    .

Radio 2: Geen zomer zonder Zomerhit

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Wie zomer zegt, zegt muziek, sfeer en veel optredens. ‘Zomerhit’ is al jarenlang een baken dat toont wat Vlaamse artiesten allemaal in hun mars hebben. Dit jaar slaan Radio 2 en Eén slaan de handen in elkaar, van maandag 11 juli tot en met zaterdag 20 augustus.

Radio 2 is elke dag van de partij, met veel muziek, zomerse verhalen en een kijkje achter de schermen van de televisie-uitzendingen. Met Ann Reymen, Caren Meynen en Daan Masset. Dit jaar worden twintig artiesten van bij ons genomineerd voor de Zomerhit-trofee. Ze komen allemaal langs bij Radio 2 en treden ook op.

Eén maakt zes spetterende televisie-uitzendingen, met de twintig genomineerden. Op het einde van de zesde show weten we wie de grote winnaar is. Maar er is nog veel meer dan dat. Zomerhit-winnaars van vroeger komen hun grote successen nog eens zingen. Er zijn verrassende duetten en er komen ook internationale kleppers langs om de Belgische kust in de fik te steken. Siska Schoeters en Niels Destadsbader zijn de presentatoren van dienst. 

Radio 2 maakt de twintig genomineerden bekend vanaf maandag 4 juli. Daarna is het aan de luisteraars en kijkers. Door te stemmen bepalen zij wie er op zaterdag 20 augustus met de trofee naar huis gaat.

De steden

Van maandag 11 tot en met zaterdag 23 juli komt ‘Zomerhit’ naar De Panne, van maandag 25 juli tot en met zaterdag 6 augustus naar Bredene en van maandag 8 augustus tot en met zaterdag 20 augustus naar Blankenberge. Iedere dag kan tussen 10:00 en 20:00 uur een kijkje genomen worden nemen aan de Radio 2-studio. De radiopresentatoren zijn erbij, samen met een hele reeks bekende gasten.

Wanneer de televisieshows worden opgenomen, is het ook ’s avonds feest. Op dinsdag 12 en woensdag 13 juli is dat zo in De Panne, op woensdag 27 en donderdag 28 juli in Bredene en op donderdag 11 en zaterdag 20 augustus in Blankenberge, telkens rond 20:30 uur. De opnames zijn gratis en vrij toegankelijk voor iedereen.

° ‘Zomerhit‘. Uitzendingen op zaterdag 16, 23, 30 juli, 6, 13 en 20 augustus, telkens rond 20:45 uur op Eén en VRT NU


Spotlight

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over VRT Radio 2

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx