RadioVisie

 • .
  Heynen
  .
TVV Sound

Radio 12-12: vanop Groenplaats in A’pen (video)

Vijftien uur lang live radio en muzikale acts op donderdag 17 maart van 06:00 tot 21:00 uur. Onder het motto van solidariteit voor Oekraïne strijken Radio 2, MNM, Studio Brussel, Qmusic, Joe en Nostalgie straks neer op de Groenplaats in Antwerpen.

Daar zullen ze vijftien uur lang live radio maken in het teken van steun voor Oekraïne. Dat de Vlaamse omroepen voor- en achter de schermen de handen letterlijk in elkaar slaan, blijkt ook uit de presentatie. De hele dag lang gaan wisselende duo’s van presentatoren van de verschillende zenders samen achter de microfoon zitten. Zo vormen onder andere Peter Van de Veire van MNM en Dorothee Dauwe van Qmusic een duo, maar zullen ook Sven Ornelis van Joe en Ann Reymen van Radio 2 of Bjorn Verhoeven van Nostalgie en Ann Van Elsen van Joe samen te horen zijn op alle deelnemende stations. 

Met deze actie bundelen ze de krachten om de immens levende solidariteit in Vlaanderen nog meer te versterken en luisteraars te informeren over wat zij kunnen doen om te helpen. Daarnaast willen ze zoveel mogelijk geld inzamelen om Oekraïne te helpen via de hulporganisaties die verenigd zijn in Consortium 12-12 en die ter plaatse en in de buurlanden van Oekraïne actief zijn. Doorheen de dag komen ook verschillende artiesten langs op de Groenplaats voor een live-optreden. De namen worden later deze week bekend gemaakt.  

° Lees verder onder de video

Line-up op donderdag 17 maart

 • 06u00 – 08u00: Sven Ornelis (Joe) & Ann Reymen (Radio 2)
 • 08u00 – 10u00: Peter Van de Veire (MNM) & Dorothee Dauwe (Qmusic)
 • 10u00 – 12u00: Fien Germijns (Studio Brussel) & Anke Buckinx (Joe)
 • 12u00 – 14u00: Maarten Vancoillie (Qmusic) & Siska Schoeters (Radio 2) 
 • 14u00 – 16u00: Sander Gillis (MNM) & Astrid Philips (Nostalgie) 
 • 16u00 – 18u00: Vincent Fierens (Qmusic) & Pien Lefranc (Studio Brussel)
 • 18u00 – 21u00: Bjorn Verhoeven (Nostalgie) & Ann Van Elsen (Joe)

Op donderdag 17 maart staat niet alleen radio in Vlaanderen, maar ook tv en online volledig in het teken van steun voor Oekraïne. Die dag presenteren Danira Boukhriss Terkessidis, Koen Wauters en James Cooke vanaf 20:40 uur een gezamenlijke tv-show op Eén, VTM en Play4. (SV)


TVV Sound
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx