RadioVisie

  • .
    Heynen
    .

Radio 10: ‘Top 4000 Popquiz’ voor 4000 deelnemers

Radio 10 organiseert voor de derde keer de ‘Top 4000 Popquiz’. Net als vorig jaar vindt ook deze editie online plaats, waardoor er vierduizend deelnemers kunnen meedoen aan de interactieve quiz. Luisteraars, muziekkenners, -liefhebbers en quizfanaten gaan de strijd met elkaar aan zonder dat ze daarvoor de deur uit hoeven.

De ‘Top 4000 Popquiz’ wordt vrijdag 3 december, aan de vooravond van de start van de lijst, gespeeld. Iedereen kan zich gratis aanmelden via de website van Radio 10. De ‘Top 4000’ is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een waar begrip. Artiesten komen tijdens de stemperiode langs in de studio om een cover te spelen tijdens de ‘Top 4000 Sessies’. Daarnaast presenteert Gerard Ekdom in december drie zaterdagavonden de ‘Top 4000 Muziekquiz’ op SBS6, waarin hij de muziekkennis test van verschillende bekende gasten.
  
De inschrijvingen voor de ‘Top 4000 Popquiz’ gaan telkens razendsnel. Deelnemers kunnen rekenen op een sfeervolle, interactieve avond waarbij diverse muzikale vragen in verschillende speelrondes aan bod komen. De presentatie is in handen van Radio 10-dj’s Jeroen Nieuwenhuize, Silvan Stoet en Luuk van den Braak. De quiz vindt plaats op vrijdag 3 december vanaf 20:30 uur. De ‘Top 4000’ is van zaterdag 4 tot en met vrijdag 24 december te horen op Radio 10.


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx