RadioVisie

  • .
    Heynen
    .

Radio 10: speciale ‘80’s Maand’ 

Bij Eén was deze week de eerste aflevering te zien van het waanzinnig goed gemaakte ‘De jaren 80 voor tieners’. De nieuwe reeks van Steven Van Herreweghe. Tien afleveringen lang herinnerd worden aan wat ooit was, doet iets met een mens. Wie meer nostalgie op z’n bordje wil, kan straks bij Radio 10 terecht. Feelgoodtelevisie, zonder beelden. Alhoewel… lees dus vooral verder.

De ‘80’s Top 810’ is er van maandag 21 tot en met vrijdag 25 maart tussen 06:00 uur en 24:00 uur te horen, met een ontknoping op vrijdagmiddag om 16:00 uur. Luisteraars stellen de lijst zelf samen door te stemmen op hun favorieten via de app of de website. De ‘80’s Maand’ wordt op maandag 28 maart in stijl afgesloten met de ’80’s Movie Night’. Radio 10-dj’s kijken die avond samen met luisteraars naar hun favoriete 80’s films.

‘Wake Me Up Before You Go-Go’, ‘Like A Virgin’, ‘Thriller’ en ‘Take On Me’: klassiekers die iedereen gegarandeerd meezingt en afkomstig zijn uit de 80’s. Het decennium staat voor legendarische (pop)muziek en daarom heeft de commercial zender een ode met de ’80’s Maand’ gepland. In maart horen luisteraars de speciale themaweekenden en de ’80’s Top 810′. De samenstelling van de lijst met de beste hits uit de 80’s ligt in hun handen.

Gerard Ekdom: “Een maand lang kan het volume van de radio weer een tandje hoger met de beste 80’s classics. Niet alleen van muzikale grootheden als George Michael, Prince en A-ha, maar ook van al die andere artiesten die de 80’s popmuziek hebben gevormd. We kijken ontzettend uit naar deze muzikale trip down memory lane naar het tijdperk waarin legendarische hits zijn gemaakt!” (KI)

° Foto bovenaan: Gerard Ekdom naast Rob van SomerenAmptec
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx