RadioVisie

  • ..

Radio 1: ‘We zijn er bijna, maar nog niet helemaal’

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Het is hard geweest, de afgelopen maanden. Maar met het mooie lenteweer en vooral het stijgende aantal gevaccineerden, voelen we ook het rijk der vrijheid langzamerhand een beetje dichterbij komen. De eerste versoepelingen zijn er: je mag weer gewoon een winkel binnenstappen of je haren laten knippen. En wat kijken we met z’n allen uit naar het moment dat de horeca ook weer (gedeeltelijk) open mag.

Radio 1 speelt in op dat begin van een béétje meer vrijheid met ‘We zijn er bijna, maar nog niet helemaal’. Een nieuw programma, tussen 09:00 en 10:00 uur, met Annelies Moons (foto). ‘Na We zullen doorgaan’ – het Radio 1-gelegenheidsprogramma vorig jaar – is er nu deze nieuwe reeks. Want we kunnen de vrijheid al een beetje ruiken, maar net zoals kinderen dat liedje in de autorit ook lang zingen voor ze echt op hun bestemming zijn, beseft ook de publieke nieuws- en informatiezender dat er nog een weg af te leggen is.

Daarom peilt Annelies Moons vanaf maandag 3 mei bij de luisteraars hoe die zich nu voelen en waar ze naar uitkijken. Want om vol te houden helpt het misschien om al voorzichtig vooruit te kijken naar een wereld zonder deze pandemie.

° ‘We zijn er bijna, maar nog niet helemaal’: vanaf maandag 3 mei tot en met 25 juni van 09:00 tot 10:00 uur op Radio 1.


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over VRT Radio 1

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx