RadioVisie

  • .
    .
TVV Sound

Radio 1 lanceert het nieuwe cultuurseizoen

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

‘Culture Club’, het kunst- en cultuurprogramma van Radio 1 op de vrijdagavond is terug. De cultuursector heeft de laatste maanden gekreund onder de coronamaatregelen. Theaters sloten voorlopig of definitief de deuren. Zelfs de jaarlijkse cultuurmarkt in Antwerpen, waar theaterhuizen en evenementenbureaus gewoontegetrouw hun producties voor het komende seizoen voorstellen, werd afgelast. 

Om de zwaar gehavende sector een hart onder de riem te steken stelt ‘Culture Club’ op vrijdag 4 september een alternatieve cultuurmarkt voor, live vanuit de Marconi-studio op de VRT. Twee uur lang selecteert gastvrouw Annelies Moons (foto bovenaan) voor de luisteraars een eigenzinnige selectie van interessante theatervoorstellingen waarvan iedereen dit najaar coronaproof kan genieten.

Op het menu: topsuggesties van de chef uit het komende cultuurseizoen. Met live performances van onder meer Joke van Leeuwen, Michael Pas, Kristien De Proost, Stoomboot en Oscar Van Rompay. Uiteraard licht ‘Culture Club’ die avond ook enkele interessante voorstellingen uit het aanbod van het Theaterfestival. Annelies ontvangt ook enkele fijne live bands die dit najaar uitpakken met een nieuwe plaat of tournee. 

Met de medewerking van NTGent, Michael Pas, Laika, Ontroerend Goed, Het Theaterfestival, Compagnie Cecilia, Joke Van Leeuwen, Stoomboot en Wide Verknocke, Kunstenscentrum Nona, Kristien De Proost, Aminata Demba, Oscar Van Rompay, Tom Vermeir en Koen De Graeve, Peter De Graef en Karolien De Bleser. En live muziek van De Fixkes, Gianni Marzo, SCHNTZL, The Calico’s en Stoomboot.

° De speciale uitzending is te volgen via Radio1.be en later te herbekijken op VRT NU


Amptec

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over VRT Radio 1

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx