RadioVisie

  • .
    Amptec
    .

Qmusic zoekt ‘strafste stem’ (onder de douche) (video)

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Radio is tot nader order een zo perfect mogelijk amalgaam van muziek, stemmen en een portie extra kruiderij. Lees: vormgeving en originele vondsten. Programma’s uitzenden vanop hele aparte locatie bijvoorbeeld, wedstrijden houden, of spelletjes. Liefst zo origineel mogelijk. En daar schuilt vaak het probleem. Is alles al niet een keertje eerder gedaan? Of hoe kan men iets anders verpakken? Of steekt een sponsor een handje toe?

Op Qmusic maakten ochtend-dj’s Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe (foto bovenaan) deze ochtend – woensdag 16 februari – tijdens hun show bekend dat stand-upcomedian en televisiemaker Bart Cannaerts, aka ‘Cycloop’ uit het showprogramma The Masked Singer (VTM), de vakjury van de finale van ‘Strafste Stem Onder De Douche’ zal vervolledigen.

Samen met Miguel Wiels, Olivia Trappeniers én de luisteraars zal hij morgen –  donderdag 17 februari tussen 06:00 en 09:00 uur – beoordelen wie van de finalisten het strafste zangtalent ‘onder de douche’ heeft en een badkamer ter waarde van 15.000 euro wint.

De vijf die een finaleplaats versierden: 

  • Benjamin (35) uit Deurne die net een huis zonder badkamer heeft gekocht 
  • Chinouk (17) uit Dendermonde die al 17 jaar lang (onder de douche) zingt 
  • Wouter (19) uit Moorsele die met zijn eigen nummer ‘Hold On’ al meer dan 11.000 streams op spotify heeft behaald 
  • Stella (15) uit Ieper die sinds kort in een groepje zingt 
  • En Kimberly (23) uit Poperinge die haar ouders na een woningbrand een nieuwe badkamer cadeau wil doen

Wie de trofee in de lucht wil steken moet live in de studio, die voor de gelegenheid tot een badkamer wordt omgetoverd, drie rondes al zingend overleven: de mash-up, de dolle douche ronde en de ultieme finale battle. De vakjury velt een deskundig oordeel, maar uiteindelijk bepaalt de luisteraar door te stemmen in de Q-app wie de beste stem onder de douche heeft.


Amptec

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over Qmusic

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx