RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .

Qmusic vraagt om Vlaanderen helemaal rood te kleuren

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Kleurt Vlaanderen helemaal rood? Dát weten we op het einde van de live-uitzending van Rode Neuzen Dag, vandaag vrijdag 29 november om 20:40 uur bij VTM. Het commerciële tv-station, Qmusic, HLN en Belfius – de partners van deze benefiet – hopen ook dat heel Vlaanderen virtueel rood kleurt.

Tijdens de grote live show in het Antwerps Sportpaleis vanavond, schakelen Niels Destadsbader en An Lemmens ook een paar keer over naar hun collega’s Jonas Van Geel en Koen Wauters. Daar organiseert Qmusic ‘Rode Neuzen Dag XL’ om alle actievoerders te bedanken. Het belooft een heus feestje te worden met optredens van onder andere Mabel, Laura Tesoro, Gers Pardoel en K3. Het einde van de live show bij VTM zal er ook op een reuzenscherm te zien zijn. Zo krijgen de vijftienduizend toeschouwers ook het eindresultaat mee, ter plekke. 

° Lees verder onder de foto

Qmusic maakt vandaag voor de laatste keer Rode Neuzen Radio. Vanaf 09:00 uur zijn Maureen en Matthias Vandenbulcke te horen en vanaf 13:00 uur praten Bart-Jan Depreaetere en Sarah Mylld Rode Neuzen Radio aan elkaar. Om 16:00 uur nemen Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe het over, live vanuit de inkomhal van het Sportpaleis, gevolgd door Sam De Bruyn, Inge De Vogelaere en Wim Oosterlinck om 18:00 uur. Van 20:00 uur tot middernacht maakt Joren Carels radio vanuit de inkomhal van het Sportpaleis.

Sam, Inge en Wim trokken deze week elke dag naar een Rode Neuzen School in Vlaanderen om er van 06:00 tot 09:00 uur live hun ochtendshow te maken. Op 29 november wordt er afgesloten met een extra speciale uitzending: het Qmusic-ochtendtrio trekt naar ZAVO Campus Ster in Zaventem mét de voltallige Vlaamse regering. Onder andere Ben Weyts, Hilde Crevits en Jan Jambon geven er een uurtje les. 

Wie er niet bij kan zijn in het Sportpaleis, kan de show volgen via een livestream op Qmusic.be, in de Q-app en via HLN.be. Op HLN.be is ook een livestream van de liveshow bij VTM te volgen.


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over Qmusic

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx