RadioVisie

  • .
    .
TVV Sound

Qmusic test muziekkennis in podcast

Sinds vrijdag 15 juli test Vincent Fierens de muziekkennis (en het zangtalent) van luisteraars met een nieuwe podcastreeks: de ‘Qmusic Music Quiz’. In iedere aflevering, die zo’n 25 minuten duurt, krijgt de luisteraar twintig vragen voorgeschoteld over populaire songs, opvallende soundtracks, iconische artiesten, one-hit-wonders, memorabele concerten en legendarische festivals. Een aftelklok geeft aan hoeveel tijd er is om te antwoorden. Is de tijd verstreken, dan krijgt de luisteraar het juiste antwoord te horen.

Vincent Fierens.: “Deze zomervakantie zetten we iedereen aan het quizzen. Onze muziekquiz in podcastvorm is het ideale tijdverdrijf wanneer je onderweg bent naar je vakantiebestemming, ligt te chillen aan het zwembad of wanneer je je vrienden eens flink wil uitdagen tijdens een gezellige avond samen. Pret en plezier verzekerd. En, je leert nog iets bij ook,” zegt  

Vincent Fierens wordt als quizmaster telkens bijgestaan door vier gastpresentatoren. Zo komt Jolien Roets langs met een Q-Downtown vraag, ochtendstemmen Maarten Vancoillie & Dorothee Dauwe passeren in iedere aflevering met een vraag over een Foute artiest of een Fout nummer, Maureen Vanherberghen test wat luisteraars weten over de hits in de Q-Top 40 en de vierde gastvraag komt van een artiest. Zo komen onder meer Laura Tesoro, Camille en Regi langs om een vraag te stellen. 

Alle afleveringen van de podcast ‘Qmusic Music Quiz’ met Vincent Fierens zijn vanaf nu te beluisteren via Qmusic.be, in de Q-app of via jouw favoriete podcast app. (PUB)


Amptec
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Qmusic
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx