RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .

Qmusic strikt Mabel voor Rode Neuzen Dag XL

Qmusic kondigde vanmorgen de eerste namen van ‘Rode Neuzen Dag XL’ aan, het muzikale feest waarmee de commerciële zender alle actievoerders van Rode Neuzen Dag wil bedanken. Mabel, die met ‘Don’t Call Me Up’ instant bekend werd, zal in het Sportpaleis op vrijdag 29 november van de partij zijn. Ook Eurovisiesongfestival-winnaar Duncan Laurence, het Antwerpse hip hop-duo blackwave. en Hanne, Marthe en Klaasje van K3 gaan er optreden. 

De rest van de line-up van Rode Neuzen Dag XL, waarmee Koen Wauters en Jonas Van Geel het feestje zullen bouwen, worden later bekend gemaakt. De twee Rode Neuzen Dag-ambassadeurs hebben daarnaast nog muzikale verrassingen in petto voor alle aanwezigen in Antwerpen. Tijdens de slotshow zullen bij VTM regelmatig live sfeerbeelden van Rode Neuzen Dag XL uitgezonden worden.

De vierde editie van Rode Neuzen Dag zet zich dit jaar in om alle jongeren in Vlaanderen mentaal, fysiek en sociaal sterker te maken. De goeddoelactie van VTM, Qmusic, HLN en Belfius focust zich nog meer op scholen. Zij worden opgeroepen om een project in te dienen en acties te registreren via rodeneuzendag.be. Het geld van georganiseerde acties gaat integraal naar hun eigen gekozen project, aangevuld met een financiële extra door acties die de rest van Vlaanderen organiseert. 

Rode Neuzen Dag is ook gestart met de campagne ‘Samen voor #generationstronger’, dat toont dat jongeren samen in staat zijn om problemen zoals faalangst, perfectionisme, bodyshaming… te tackelen. Tickets zijn nog steeds te koop via Qmusic.be. Ruim tienduizend zijn er al de deur uit.  


Amptec
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Qmusic
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx