RadioVisie

  • .
    .

Nederland: Qmusic radiopartner van NOC*NSF (audio)

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

NOC*NSF en Qmusic gaan een meerjarige samenwerking met elkaar aan om de Nederlandse sport en TeamNL op de radio te promoten. Het NOC*NSF is de Nederlandse sportorganisatie die tot doel heeft om sport in eigen kland te bevorderen. Het NOC*NSF ontstond in 1993 uit een fusie van het Nederlands Olympisch Comité en de Nederlandse Sport Federatie. Bij het NOC*NSF zijn negentig landelijke sportorganisaties aangesloten. 

Moederbedrijf DPG Media is sinds 2018 partner van NOC*NSF met het het dagblad AD als belangrijkste medium voor het promoten van de Nederlandse sport in het algemeen en TeamNL in het bijzonder. Met het toevoegen van Qmusic als exclusief radiopartner wordt de samenwerking met de van origine Belgische uitgever verder geïntensiveerd.

Marc van den Tweel, agemeen directeur NOC*NSF: “Qmusic is een prachtig, vernieuwend radiostation dat al geruime tijd een grote vaste, maar nog steeds groeiende, groep luisteraars aan zich weet te binden. Voor ons een belangrijk platform om TeamNL onder de aandacht te brengen bij de fans. Zeker nu er geen Nederlandse fans bij de Winterspelen in Beijing aanwezig mogen zijn. Dat de Qmusic-dj’s tijdens de verschillende shows aandacht besteden aan de sportprestaties van onze TeamNL sporters, is een enorme meerwaarde.”

Robert Bernink, algemeen directeur Qmusic & directeur entertainment DPG Media: “We kijken ernaar uit om de fakkel over te nemen als dé radiopartner van NOC*NSF. Het DNA van Qmusic en NOC*NSF sluit naadloos op elkaar aan. We hebben als gezamenlijk uitgangspunt om mensen te verbinden en te inspireren en dat gaan we de komende jaren doen. Zowel tijdens de Spelen, als met sport in het algemeen.” (BVP)

° Luister naar de aankondiging van deze samenwerking.


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx