RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .

Qmusic: ‘paaspauze’ met een extra knal

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Sinds gisteren, maandag 29 maart, stopt Qmusic een hele week lang extra veel positieve vibes in hun format onder het motto: ‘Q knalt je erdoor!’. Nog tot en met vrijdag 2 april moet dat extra portie energie en optimisme genereren om te blijven volhouden in deze uiterst vreemde periode.

Vincent Fierens is tot en met donderdag, na zijn avondspitsprogramma ‘Vincent Live’, een uurtje langer te horen met ‘Het Overlegcomité’. Luisteraars kunnen van 19:00 tot 20:00 kiezen tussen twee straffe nummers in de Q-app. Na ‘het overleg’ wordt de song met de meeste voorkeursstemmen gedraaid. Kortom: veel muziek, gekozen door de luisteraars.

Nadien houdt Jana De Wilde van 20:00 uur tot middernacht een ‘Lockdown Party’ en krijgt daarbij elke dag het gezelschap van een bekende gast en een radiocollega. Op vrijdag zet ze van 18:00 tot 21:00 uur het weekend in met ‘Vrienden van de Lockdown’, met veel positiviteit en goede muziek.
 
Deze week kiest een luisteraar ook elk uur (tussen 04:00 en 19:00 uur), een knalplaat die hij of zij wil horen en die voor een extra boost zorgt bij de rest van Vlaanderen. Iedereen kan een favoriete song sturen via Qmusic.be of de Q-app.Stan Van Samang mocht gisteren de spits afbijten bij het ochtendduo Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe. Hij koos voor ‘Highway to Hell’ van AC/DC:

“Dat nummer moet heel luid staan. Je kan daar niet stil naar luisteren. Ik heb het ook live mogen meemaken. Zo ben ik eens twee keer naar AC/DC gaan kijken. Als dat nummer wordt ingezet, voel je dat van in je tenen tot in je wenkbrauwen. Het is niet normaal hoeveel energie dat geeft.”


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over Qmusic

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx