RadioVisie

 • .
  .
TVV Sound

Qmusic opent het Q-Beach House in Oostende

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Qmusic opende zaterdag het Q-Beach House voor de veertiende keer zijn deuren in Oostende. Het startschot werd met het nodige vuurwerk gegeven door de Qmusic-dj’s en burgemeester Bart Tommelein.

Regi zorgde tijdens de opening samen met Olivia en Jaap Reesema voor een zomerse mix van enkele van zijn hits. Jaap Reesema begon te zingen in de Q-Sunset Loft boven het Kursaal Oostende en Olivia startte vanop het strand. Uiteindelijk kwamen ze samen aan het Q-Beach House, waar Regi klaarstond voor de grote apotheose. De Qmusic-dj’s verrasten Regi, Olivia en Jaap Reesema na het optreden met een driedubbele platina plaat voor ‘Kom Wat Dichterbij’, het nummer uit het VTM-programma ‘Liefde voor Muziek’.

Qmusic-dj Vincent Fierens: “Het voelt goed om opnieuw de deuren van het Q-Beach House te openen in Oostende, onze ‘thuisbasis’ in de zomer. Die twee maanden in het Q-Beach House zijn dé leukste van het jaar. Het zand tussen je tenen, een cocktail in de hand, veel muziek en steengoede radio, meer moet een mens toch niet hebben? Iedereen is hier een hele zomer lang meer dan welkom om ons live aan het werk te zien en te genieten van de geweldige sfeer.”

Tot en met 31 augustus maken de Qmusic-dj’s elke dag van 10.00 tot 22.00 live radio vanop het vernieuwde terras op het strand van Oostende, waar iedereen – coronaproof – kan genieten van tapas en cocktails. De Q-studio staat voor het eerst bijna pal op de dijk, waardoor luisteraars nog makkelijker een bezoekje kunnen brengen en iedereen die voorbij wandelt kan meekijken hoe de dj’s live radio maken. Ook nieuw is dat de Q-luisteraars van vrijdag tot en met zondag hun dag goed kunnen beginnen met een uitgebreid ontbijt aan het Q-Beach House, met zicht op de zee en het strand.

Andy Peelman verrast je terras

Onder de noemer ‘Verras Je Terras’ stuurt Qmusic deze zomer elke vrijdag Andy Peelman op pad doorheen Vlaanderen. Hij gaat op zoek naar Q-luisteraars die op een terras zitten. Zij maken kans op een traktatie van Qmusic voor heel het terras, om zo dé held van de dag te worden.

Win een uniek verblijf in de Q-Sunset Loft

De hele zomer kunnen de Q-luisteraars een luxueus verblijf winnen in de Q-Sunset Loft boven het Kursaal Oostende met het mooiste zicht op de zee, het strand, de dijk van de koningin der badsteden én het Q-Beach House. Elke week geniet een nieuwe winnaar van 315 m² pure verwennerij met alles erop en eraan. Q-luisteraars kunnen zich nog steeds registreren via Qmusic.be en in de Q-app om de sleutel van de Q-Sunset Loft te bemachtigen.

Weetjes over het Q-Beach House

 • Het Q-Beach House heeft een oppervlakte van 1367 m²
 • Er ligt 13,2 km aan stroomkabel en 5,6 km aan datakabel
 • 320 km hout werd gebruikt voor de opbouw van het Q-Beach House
 • Er werd 5000 m³ zand afgegraven en verdeeld over de rest van het strand
 • In het Q-Beach House zitten 104.856 vijzen
 • Er zijn 320 flessen geslepen om 632 guirlande lampjes van te maken
 • Iedereen heeft de keuze uit 17 verschillende cocktails/mocktails
 • 15 Qmusic-dj’s gaan in totaal 804 uur live radio maken

(foto’s: Qmusic)


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over Qmusic

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx