RadioVisie

  • .
    Amptec
    .
Heynen

Qmusic opende het Q-Beach House in Oostende 

Gisteren, op zaterdag 2 juli, opende het Q-Beach House onder een stralende zon voor de vijftiende keer de deuren in Oostende. Jolien Roets en Matthias Vandenbulcke gaven tijdens een feestelijke show het startschot voor een zomer boordevol live muziek, live radio, feestjes en Q-cocktails. De burgemeester van Oostende, Bart Tommelein (foto bovenaan – midden), bracht een bezoekje om het Q-Beach House met een officiële speech te openen. 

Camille, Willy William en Milo Meskens (foto’s onderaan) maakten er met hun optredens een feest van. Dat wordt heel de zomer verder gezet met live muziek van internationale en nationale topartiesten. Zo kondigden Q-dj’s Matthias en Jolien aan dat er dit jaar weer vier Sunset Concerten op de planning staan. Op donderdag 7 juli zal Metejoor samen met special guest Snelle op het strand van Oostende spelen. Andere namen voor de (gratis) concerten worden later bekend gemaakt.

° Lees verder onder de foto

Matthias Vandenbulcke – Camille – Jolien Roets

Burgemeester Bart Tommelein: “We zijn bijzonder verheugd dat het Q-Beach House weer op ons strand staat. Het is hier absoluut fantastisch. Ik heb de opbouw gevolgd en het eindresultaat is verbluffend. De opening is altijd één van de mooiste dagen van het jaar en vandaag is het extra speciaal. Na twee jaar sukkelen met corona mag alles eindelijk weer. Deze dag is misschien wel één van de mooisten uit mijn carrière (lacht). Ik wens alle bezoekers en luisteraars een fantastische zomer in het Q-Beach House toe. Ik ben er zeker van dat ze hier veel fijne momenten zullen beleven.”  

Heel de zomer – van 2 juli tot en met 4 september – is iedereen tussen 10:00 en 22:00 uur welkom om de dj’s live aan het werk te zien, te proeven van Q-cocktails en tapas, mee te zingen tijdens live optredens en Sunset Concerten en om de sfeer in het Q-Beach House op te snuiven. In het weekend, van vrijdag tot en met zondag,  kunnen luisteraars de dag starten met een uitgebreid ontbijt met zicht op zee. Op vrijdagavond, tussen 19:00 en 22:00 uur, zetten de Q-Beach Parties het weekend in. Bezoekers kunnen dan, telkens in het gezelschap van een bekende gast, feesten op een dj-set.


Heynen
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Qmusic
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx