RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .

Qmusic Nederland wint AMMA Award

Voor de vierde keer sleepte Qmusic Nederland afgelopen donderdag 2 september de prestigieuze AMMA Award voor Media-exploitant van het jaar in de wacht. De commerciële zender wordt hiermee recordhouder, niemand won deze belangrijke vakprijs zo vaak.

De AMMA voor Beste Media-exploitant heeft dit jaar extra waarde voor de radiozender. De prijs gaat namelijk over de prestaties en klantrelaties in het afgelopen jaar, waarin alles anders werd. Naast Media-exploitant van het jaar viel Qmusic ook in de prijzen bij de categorie ‘Beste research’, samen met onderzoeksbureau Mare Amsterdam. De case die hier ingezonden was, was ‘Qmusic radio: a consumer engagement success story’. De jury beloonde alle genomineerden met een bronzen AMMA.

Rob Beijerbergen (Verkoopdirecteur Qmusic): “We zijn ontzettend trots op deze prijs en de erkenning vanuit het vak. We hebben er in het bijzondere jaar alles aan gedaan om het voor onze luisteraars, relaties en medewerkers zo aangenaam mogelijk te maken. We verkozen persoonlijk contact boven sales-gedreven acteren. En we werden voor het eerst in ons bestaan marktleider in de doelgroep 20-49 jaar. Dat we nu tot Media-exploitant van het jaar uitgeroepen worden is voor ons een extra grote kers op de taart.”

Qmusic werd in totaal zeven keer genomineerd en won nu voor de vierde keer, na 2006, 2014 en 2019. De hele winnaarshistorie is hier te bekijken.

Foto: Qmusic team met de AMMA (credits Qmusic / William Rutten)


Heynen
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Qmusic
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx