RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .

Qmusic lanceert de Foute 728 met video

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Q-dj’s Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe, ook bekend als Dorothee Vegas & Like Maarten staken de hit ‘Enamorada’ van Belle Perez (foto bovenaan – midden) in een nieuw jasje. Aanleiding is het openen van de stembussen voor de ‘Foute 728′. Vanaf vandaag vrijdag 17 juni tot en met vrijdag 24 juni om 17:30 uur, kunnen luisteraars meedoen via de Q-app of Qmusic.be

Vanaf maandag 27 juni worden de Foute 728, op één lange rij uitgezonden tussen 06:00 en 19:00 uur. Op vrijdag 1 juli volgt de grote apotheose (06:00-18:00 uur) en wordt bekend gemaakt welk nummer nu écht het beste Foute lied aller tijden is. 

Nadien, tussen 18:00 en 21:00 uur neemt Vincent Fierens de luisteraars mee richting De Foute Party, in een volledig uitverkocht Sportpaleis. Daar mogen de feestvierder zich verwachten aan live acts van Mart Hoogkamer, De Kreuners, X-Session, 2 Fabiola, Jebroer, K3 en Dorothee Vegas & Like Maarten. Qmusic belooft verder ook nog een aantal verrassingen voor de 15.500 feestvierders. 

Bij de hitlijst hoort ook een Foute remix van Dorothee Vegas & Like Maarten, oordeelde de zender. Met als gevolg dat deze ochtend de bijpassende Foute videoclip, op de wereld werd losgelaten. 


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over Qmusic

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx