RadioVisie

 • .
  TVV Sound
  .

Qmusic gaat radio maken vanaf een boot

Bekende artiesten, verzoekjes en een varende radiostudio tijdens de allereerste editie van de JEZ!-feestweek. Van 27 tot 31 maart maakt Qmusic live radio vanop een boot die vijf steden en gemeenten aandoet: Brugge, Deinze, Aalst, Boom en Antwerpen. Deze hele aparte week zal live te volgen zijn via de kanalen van Qmusic en in de app van HLN.

JEZ! is een nieuw jongerencollectief dat gelanceerd werd na het afscheid van Rode Neuzen Dag. Het concept zet jongeren helemaal centraal en richt zich tot iedereen die ‘Jong en Zot is maar ook Jong en Zelfzeker, Jong en Zorgzaam’ is. Om dat allemaal in de kijker te zetten draait Qmusic een week lang volledig op verzoek. Een nummer aanvragen kan vanaf vandaag via Qmusic.be of de Q-app en tegelijk kan een gift gedaan worden om JEZ! te steunen.

De varende Q-dj’s

 • 06:00-10:00 uur: Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe
 • 10:00-13:00 uur: Matthias Vandenbulcke en Emma Salden
 • 13:00-16:00 uur: Sean Dhondt en Ulrike D’hauwer
 • 16:00-19:00 uur: Vincent Live
 • 19:00-22:00 uur: Jana De Wilde
 • 22:00-00:00 uur: Afterclub De Cock

Heel wat bekende artiesten

Eerder werd al bekend gemaakt welke artiesten de revue passeren tijdens de JEZ!-feestweek. Onder meer The Starlings, Dimitri Vegas & MATTN, Regi, Niels Destadsbader, Pauline, Ian Thomas, Gustaph en Pommelien Thijs zijn van de partij. Elke dag wordt de opwarming gedaan door een jong dj-talent. Zij werden geselecteerd in de JEZ! dj-battle tijdens het programma van Jana De Wilde. Elke avond zal ook Q-dj Dimitri Wouters tussen de verschillende optredens door zijn beste beats draaien.

Op maandag 27 maart meert de JEZ!-boot aan in Brugge aan de Bargeweg. Dinsdag 28 maart wordt er koers gezet naar het Sint-Poppoplein in Deinze. Woensdag 29 maart duikt de JEZ!-boot op in Aalst. Donderdag 30 maart is de Heldenplaats in Boom the place to be. Op vrijdag 31 maart wordt de week afgesloten op de Oostendekaai aan het MAS in Antwerpen.

Iedereen is elke dag welkom op het terrein vanaf 15:00 uur. De optredens starten om 16:00 uur. Daarnaast zal er op elke locatie waar de boot aanmeert animatie voorzien zijn. Het feest is helemaal gratis. Op Jezofficial.be is behalve de volledige line-up binnenkort ook alle praktische info beschikbaar met betrekking tot de bereikbaarheid van elke locatie, timing en andere nuttige weetjes.


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Qmusic
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx