RadioVisie

  • .
    .

Qmusic Foute Party: De Kreuners en Mart Hoogkamer maken line-up compleet

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Op 1 juli blaast Qmusic met de Foute Party het dak van het Sportpaleis, dat was al bekend. Ook De Kreuners halen hun glitterkostuums en feesthoedjes uit de kast voor de Foutste party van het jaar. De band zal het podium opkruipen om een, intussen bijna zo goed als uitverkocht Sportpaleis, aan het dansen te krijgen.

Opper-Kreuner Walter Grootaers mocht deze morgen aantreden tijdens de ochtendshow bij Q-dj’s Maarten en Dorothee om de aanwezigheid van De Kreuners te bevestigen. Ook de Nederlandse zanger Mart Hoogkamer brengt zijn iconische foute hit ‘Ik ga zwemmen (in Bacardi Lemon)’

Eerder tekenden Pat Krimson en Loredana van 2 Fabiola, Jebroer en de dames van K3 al present voor het zotste feestje van het jaar. Ook Gene en Gina van X-Session wagen zich zowaar aan een comeback. Voorts is er de foute dj-set van Dorothee Vegas & Like Maarten.

Wie op 1 juli wil losgehen en nog geen ticket heeft moet zich haasten, want er zijn momenteel nog minder dan 1000 tickets beschikbaar. Die wordt overigens voorafgegaan door Qmusic De Foute Barbecue, voor wie er écht zin in heeft. Tickets voor De Foute Party en De Foute Barbecue zijn verkrijgbaar via qmusic.be.


Amptec

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over Qmusic

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx