RadioVisie

  • .
    .

Qmusic: Dorothee en Maarten gingen (niet) door het dak (video)

De Foute Party van Qmusic trekt op 1 juli naar het Antwerpse Sportpaleis. Nadat de party de afgelopen twee jaar, om de welbekende redenen niet kon/mocht doorgaan, is er straks een comeback. Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe maakten het nieuws gisteren bekend tijdens het programma van collega Vincent Fierens. En dat gebeurde op een wel héél aparte wijze. 

Als Dorothee Vegas en Like Maarten kroop het duo op het dak van datzelfde Sportpaleis om er een live dj-set te draaien. Op 1 juli krijgen zij versterking van héél wat artiesten. Van maandag 28 maart tot en met vrijdag 1 april worden de namen bekend gemaakt in hun ochtendshow (06:00-10:00 uur), elke dag één naam uit de line-up. 

Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe: “Het geldt zowel voor onszelf als voor alle luisteraars: in de maand juni zijn we meer dan anders proud to be fout! Met een hele week de Foute 728 op de radio en de Foute Party op 1 juli, zetten we de zomer in. We zijn zo blij dat we die traditie weer met alles erop en eraan kunnen oppikken.

Dat de Foute Party dit jaar doorgaat in het Sportpaleis, één van de meest iconische zalen van ons land, is voor ons de kers op de foute taart. We kijken er zo hard naar uit om samen met alle luisteraars proud to be fout te zijn en te dansen tot in de vroege uurtjes.”


Heynen
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Qmusic
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx