RadioVisie

  • .
    .
TVV Sound

Qmusic: de podcast nà het Covid-prikje (video)

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Wat doe je een kwartiertje tot een half uur nadat je het Covid-19 vaccin hebt gekregen? Opties zat, maar misschien kan deze ook helpen. ‘VacciNapraat’ een podcast van Qmusic, is heel speciaal bedoeld voor nà de prik. Gisteren, maandag 15 maart gelanceerd door Vincent Fierens (foto bovenaan -links) voor iedereen die nét het lang verwachte en verhoopte spuitje heeft gekregen. 

Samen met alle andere radiocollega’s zorgt hij voor afleiding tijdens dat wachtmoment. Jan Thans (foto bovenaan – rechts) is voor zijn videoreeks ‘Over naar Jan’ een kijkje gaan nemen tijdens de opnames. “Deze podcast is voor iedereen die moet wachten na het krijgen van hét spuitje. Soms een kwartiertje, soms een half uur, afhankelijk van het vaccin dat je krijgt. In de podcast wil ik een mop vertellen. Alleen komen mijn Q-collega’s er voortdurend tussen met hun eigen verhalen”, aldus Vincent.

Zo speelt onder andere het ochtendduo Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe ‘Verdubbel Je Loon’ met Vincent, heeft Sean Dhondt een vaccinatienummer geschreven en vertelt Jana De Wilde of seks in een bad gevaarlijk is. De bewuste podcast ‘VacciNapraat’ is te beluisteren via Qmusic.be, in de Q-app, op verschillende podcast-apps en Spotify.


TVV Sound

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over Qmusic

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx