RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .
Heynen

Q: Avicii op 1 in ‘I Love The 10’s Top 500′ (video)

Ed Sheeran en Rihanna dertien keer in de lijst

‘Wake Me Up’ van Avicii prijkt op nummer 1 in de allereerste ‘I Love the 10’s Top 500’ en is dus volgens de Qmusic-luisteraars de beste song uit het decennium 2010 tot en met 2019. Dj Tim Bergling overleed plots in 2018, maar zijn muziek maakt hem duidelijk onsterfelijk, want hij staat maar liefst negen keer in de lijst. 

Ook Ed Sheeran en Rihanna zijn duidelijk geliefd bij de luisteraars, want ze staan beiden met dertien songs in de lijst en zijn bijgevolg de twee populairste artiesten. Met ‘Shape of You’ grijpt Sheeran net naast de eerste plek, want hij belandt op nummer 2. Rihanna sluit dan weer de top 20 af met ‘Diamonds’, haar best genoteerde opname. Het brons gaat naar onze noorderburen Marco Borsato, Armin van Buuren en Davina Michelle met ‘Hoe Het Danst’, één van de populairste nummers uit 2019.

Dimitri Vegas & Like Mike zijn dan weer de Belgen met het meest aantal nummers in de lijst, zes om precies te zijn. De beste plaat van het dj-duo is volgens de luisteraars ‘The Hum’, op plaats 14. De hoogst genoteerde Belg is Niels Destadsbader. Met ‘Verover Mij’ scoorde hij een grote hit in 2018 dankzij het VTM-programma ‘Liefde voor Muziek’. Hij bracht zijn lied afgelopen dinsdag nog live bij het ochtendtrio Sam De Bruyn, Inge De Vogelaere en Wim Oosterlinck. 

° Voor wie niet genoeg kan krijgen van muziek uit de jaren 2010 tot en met 2019, is er Q-10’s. Luisteren kan via Qmusic.be of in de Q-app.


Amptec
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Qmusic
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx