RadioVisie

  • .
    .
Heynen

Qmusic: 10 uur live artiesten

Start van Rode Neuzen Dag op 4 december

Vrijdag 4 december is het zover: Rode Neuzen Dag 2020 gaat van start. Om alle jongeren ook dit jaar een hart onder de riem te steken en mentale gezondheid bespreekbaar te maken presenteren Q-presentatoren Maarten Vancoillie, Dorothee Dauwe, Vincent Fierens en Jolien Roets de hele dag een speciale radioshow, te volgen via radio, Qmusic.be en de Q-app. 

Heel wat artiesten gingen aan de slag met de nummers die de luisteraars deelden via #ShareYourSong met het commerciële radiostation. Het lijstje met artiesten die langskomen en hun nummer live brengen tussen 08:00 en 18:00 uur zijn bekend. Het gaat onder andere om Regi & Camille, Bazart, Laura Tesoro, Clouseau, André Hazes, Nathalie Meskens en Jasper Steverlinck.

Iedereen kan via de website van Qmusic een nummer voorstellen voor zichzelf of voor iemand anders. De enige vereiste is dat het om een song gaat waar energie wordt uitgehaald, een boost geeft of dat het helpt om een moeilijke dag door te komen. Een reden opgeven, is ook niet onbelangrijk. Vind je je nummer niet meteen terug in de lijst? Je kan in een volgende stap ook zelf een lied toevoegen.


TVV Sound
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Qmusic
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx