RadioVisie

  • .
    TVV Sound
    .

Q maakt radio vanop de Q-Hotspot (video)

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Deze zomer strijkt Qmusic zoals de voorbije jaren neer in Oostende, maar dit keer op een verrassende plek in de stad. Zes weken lang parkeert de Q-Hotspot in het mooie Maria Hendrikapark. Vanaf maandag 6 juli wordt er elke dag van 06:00 tot 18:00 radio gemaakt. De voorbije weken werd daartoe intensief samengewerkt met het stadbestuur. 

“Van het strand naar het groen, we maken ons eigen Hyde Park in Oostende deze zomer. En zo is er meer plaats op het strand voor de zonnekloppers”, aldus Vincent Fierens. Samen met collega Sam De Bruyn en burgemeester Bart Tommelein werden de zomerplannen deze ochtend bekend gemaakt. De plaats werd alvast muzikaal ingehuldigd door Sean Dhondt en Maureen Vanherberghen, met een zomerse medley brachten.

Naast live radio zijn er diverse attracties gepland. Er is elke dinsdag ‘Movie Nights’, in samenwerking met het Filmfestival Oostende. Artiesten dompelen de luisteraars elke vrijdag onder in het zomergevoel met live optredens tijdens de ‘Music Nights’, voor maximaal tweehonderd aanwezigen. En last but not least, iedereen maakt kans op een overnachting in de Q-Bubble. Aangezien de Vlaming de zomer meer dan ooit in eigen land viert, zorgen Sam De Bruyn en Jolien Roets (foto onder) elke dag voor de apero op verschillende hotspots in Vlaanderen.

Cruisen doorheen Vlaanderen

Vincent Fierens: “Qmusic is dé zomerzender en dat is dit jaar niet anders. We zitten niet enkel in Oostende met de Q-Hotspot, maar we blazen de summer-vibes meer dan ooit door heel Vlaanderen. En uiteraard volgen we de nodige richtlijnen. Met Qmusic gaan we tonen dat de zomer meer dan ooit in eigen land is.”

Qmusic gooit niet alleen het anker uit in Oostende, Sam De Bruyn en Jolien Roets worden op pad gestuurd doorheen Vlaanderen om de hotspots van de luisteraars te ontdekken en vanaf die locatie elke dag twee uur live radio te maken tijdens het apero moment. “Zonovergoten terrassen, een ongerept plekje in een avontuurlijk bos, bij iemand thuis of een toffe werkplek. We zijn benieuwd naar hoe onze luisteraars hun zomer doorbrengen en welke plaatsen hotspots zijn. Iedereen kan zijn vakantietip delen en zo ontdekken we samen de verborgen parels in ons land”, vertelt Sam.

Een overnachting in de Q-Bubble 

Qmusic doet deze zomer ook heel wat luisteraars een unieke beleving in het groen cadeau. Zo kan elke dag één duo in het Maria Hendrikapark overnachten in de Q-Bubble, te midden van de natuur. Om ervoor te zorgen dat niemand iets hoeft te missen van de Q-Hotspot, is er een continue livestream te zien op alle kanalen van Qmusic. Vanaf 29 juni kan er ook 24 op 24 geluisterd worden naar ‘Q-Summer’. De digitale zender brengt non-stop de beste zomerplaten en is te beluisteren via Qmusic.be en in de Q-app.


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Qmusic: I Love the 10’s Top 500 op komst (video)

Een nieuw decennium is ingegaan, tijd dus voor een gloednieuwe top bij Qmusic: I Love Lees verder

‘100% online’-spots op Qmusic, Joe en Willy

De radiomerken van DPG Media verkopen voor hun onlinestreams naast ‘pre-rolls’, die anderhalf jaar geleden Lees verder

Qmusic: ‘High Hopes’ op 1 in Power Top 500 (video)

Music is the power. In tijden van corona meer dan ooit. Daarom lanceerde Qmusic deze Lees verder

De Foute Party van Qmusic slaat een jaar over

Naar aanleiding van het verbod van de federale overheid op massa-evenementen tot eind augustus, zal Lees verder

Qmusic: ‘De 10 meest gegoogelde corona-vragen’

Marc Van Ranst, Lieven Scheire en Stef Vanlee beantwoorden de vragen in de podcast Qmusic-dj’s Lees verder

Qmusic draait vanaf morgen enkel op verzoek

Luisteraars kiezen elke dag van 06:00 tot 22:00 uur zelf de muziek Vorige week hoorden Lees verder

Blad 509: Barbier, StuBru en Qmusic

Verhuisd van Rupelmonde naar Kruibeke, maar de FM-frequentie bleef wel onveranderdVoor zij die niet geloven Lees verder

Blad 477: Ronan, Qmusic, Joe en persvrijheid

Morgen, woensdag 22 april wordt één van onze jeugdidolen begraven. Zijn foto hing tussen die Lees verder

Meer over Qmusic

Inschrijven
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx