RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .

Q-Escape Room: Dorothee Dauwe overwint haar grootste angst

De deur achter Qmusic-dj’s Maarten Vancoillie, Dorothee Dauwe, Vincent Fierens en Matthias Vandenbulcke is dichtgedaan en het slot zit erop. Maandag 26 april stapte het viertal binnen in de Q-Escape Room, waar ze zo snel mogelijk uit moeten ontsnappen.

In de zogenaamde ‘The Panic Room’ kreeg Dorothee gisteren – dinsdag 27 april – de opdracht om in een bak met slangen een belangrijke tip voor het muzikale fragment van de luisteraars te pakken. Als ze dat niet deed, verdween er 10.000 euro uit de pot die één luisteraar kan winnen als de muzikale code gekraakt is. “Ik weet dat dit misschien belachelijk is voor mensen die niet bang zijn van slangen, maar ik ben er echt super bang voor”, aldus Dorothee. Uiteindelijk wist ze met de hulp van haar ochtend-collega Maarten Vancoillie haar grootste angst te overwinnen, speciaal voor de luisteraars.
 
Samen met Qmusic-dj’s Vincent Fierens en Matthias Vandenbulcke zitten Maarten en Dorothee al drie dagen opgesloten in de Q-Escape Room, waaruit ze zo snel mogelijk moeten ontsnappen door een muzikale code van vijf ultrakorte fragmenten te kraken. Naast de vier dj’s hebben dus ook de luisteraars een fragment gekregen, waarmee één van hen tot 100.000 euro kan winnen door het nummer en de artiest ervan te vinden. Al tikt er per uur 1.000 euro weg.

Pas als alle antwoorden juist zijn, is de muzikale code gekraakt, kunnen de Qmusic-dj’s ontsnappen en wint die luisteraar het bedrag dat op dat moment op de teller staat. Alvast één van de vijf muzikale fragmenten is afgevinkt, want Maarten wist na 24 uur dat het om ‘Kings & Queens’ van Ava Max ging.

https://www.facebook.com/QmusicBE/videos/212100030717268


Heynen
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Qmusic
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx