RadioVisie

  • .
    .
Heynen

Q-Beach House terug in Oostende

De kust en radio, het is sinds mensengeheugenis een twee-in-één verhaal. Het binnenland trekt massaal naar de meest westelijke grens van het land, wat qua zichtbaarheid kan dit tellen. Vooral de grotere spelers zetten alle registers open. Of beter… ze déden dit. Corona, u kent het riedeltje intussen. In 2020 was er geen Q-Beach House in Oostende, moest men het doen met een gestripte kusttour van Radio 2 en bleven muziekfans verstoken van het Nostalgie Beachfestival. Om het bij dit trio te houden…

Dat laatste muziekevenement gaat dit jaar trouwens ook niet door. Dat meldden we gisteren reeds. Hoe Radio 2 de kustzomer van 2021 gaat invullen, is nog niet bekend gemaakt. Daarin is de publieke omroep alvast voorbijgestoken door de commerciële jongens van Qmusic. Hun Beach House keert vanaf zaterdag 26 juni terug naar Oostende. Daarmee worden voor de veertiende keer de studiodeuren in de Koningin der Badsteden geopend.

Pal op de dijk

Tot en met 31 augustus wordt er elke dag live radio gemaakt tussen 10:00 en 22.00 uur, vanop het vernieuwde terras op het strand van Oostende. Nieuw dit jaar is dat de radiostudio voor het eerst bijna pal op de dijk staat, waardoor iedereen nog makkelijker een bezoekje zal kunnen brengen. Wie voorbij wandelt kan meekijken hoe de dj’s live radio maken.

Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe maakten het nieuws vanmorgen bekend: “Eindelijk! We hebben er met alle dj’s lang naar uitgekeken om het Q-Beach House opnieuw te openen in Oostende, onze ‘thuisbasis’ in de zomer. Het is heerlijk om het zand opnieuw tussen onze tenen te voelen en de zon te zien zakken in de zee. We hebben ook wat in te halen, dus twee maanden lang zullen we elk moment grijpen om samen met de luisteraars voor de volle 200% te genieten van de zomer.”

Ontbijten met zich op zee

Ook nieuw dit jaar is dat de luisteraars hun dag goed kunnen beginnen met een uitgebreid ontbijt aan het Q-Beach House met zicht op de zee en het strand van Oostende. Hoe iedereen zich kan registreren voor een ontbijt, wordt later bekend gemaakt.

Bart Tommelein, burgemeester van Oostende: “2020 was een jaar met veel uitzonderingen, afwijkingen en nog veel meer. Maar, goed nieuws! Als burgemeester van de Stad Oostende ben ik heel fier en enthousiast om te melden dat het Q-Beach House dit jaar terug is op het strand, in een ander jasje en coronaproof. Qmusic, welcome back op ons strand van Oostende. Iedereen kijkt ernaar uit!”

Nog tot het einde van de zomer kunnen de luisteraars een uniek en luxueus verblijf winnen in de Q-Sunset Loft boven het Kursaal Oostende met het állerbeste zicht op de zee, het strand, de dijk van de koningin der badsteden én natuurlijk het Q-Beach House. Elke week mag een nieuwe winnaar genieten van 315 m² pure verwennerij met alles erop en eraan. Iedereen kan zich registreren via Qmusic.be en in de Q-app om de sleutel van deze loft te bemachtigen.


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Qmusic
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx