RadioVisie

  • .
    Amptec
    .
TVV Sound

PROS telt af naar 5 februari 2023

Tijdens de eerste week van januari 2023 start PROS testuitzendingen vanuit Brakel. Het signaal zal te ontvangen zijn in Brakel, delen van Zottegem, Geraardsbergen, Ninove, Herzele, Oudenaarde, Erpe-Mere en omstreken. Voor de luisteraars die een internetradio hebben of online luisteren verandert er niets. De radiostudio’s blijven in de Leistraat in Heldergem.

PROS blijft ook via internet te beluisteren, later volgt DAB+. Momenteel is men druk bezig met de voorbereidingen voor de doorstart op FM. Het plaatsen van de antennes en alle bijkomende apparatuur op de uitkijktoren in Brakel, is een flinke klus. De toren zal als schakel fungeren tussen studio en luisteraars. Ook de programmering wordt dezer dagen aangepakt. Door de enigszins opgeschoven ontvangstregio krijgt het regionale en nationale nieuws een aangepaste inhoud. Er komen nieuwe jingles en andere reclameblokken. 

Op zondag 5 februari aanstaande zal minister van media Benjamin Dalle, samen met de burgermeesters en enkele schepenen van Brakel en Haaltert de officiële start geven op de 88.8 FM, om 13:00 uur. Ook Eerste Schepen Jan De Nul van Denderleeuw zal erbij zijn. “Hou jullie dus klaar voor een totaal vernieuwde radio P.R.O.S. vanaf de eerste week van januari,” meldt PROS-voorzitter Peter Schepens. (foto)


Heynen
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx