RadioVisie

  • .
    .
TVV Sound

Plaatje maar weer – 66

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Radio kopen? Morgen geleverd!

Had ik dat geweten, dan had ik wel een ander beroep gekozen. Advertentie op Google ‘Radio kopen? Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis’. Jouw columnist moeit zich eerst met Radio Delmare, dan met Caroline en zoals wellicht bekend later met Paradijs, wat allemaal een boel energie en geld gekost heeft en nu leest hij dat je een radio on line kunt kopen en dat je die de volgende morgen in huis hebt. Zelfs gratis retour indien niet goed.

Ja, tijden veranderen blijkbaar. Maar goed, het is terug Nieuwjaar, iedereen hier een goed 2020 met veel succes gewenst, en dus heeft iedereen voornemens. Welke zijn jouw voornemens? Toch niet zoals iedereen stoppen met roken, drinken en dat soort zaken?! Jouw columnist heeft zich voorgenomen niet voor de zoveelste keer te trouwen, gelukkig heeft de laatste zijn aanzoek in nachtwinkel – romantisch – afgewezen, dus is zijn voornemen het leven verder alleen te slijten. Weliswaar met meerdere dames, maar dan zonder rompslomp zeg maar.

Omdat het radiovirus hardnekkig is, toch radiostations beluisteren natuurlijk en ook die hebben allerlei voornemens. Acties voor daklozen, acties voor landen waar niemand van weet waar ze gesitueerd zijn, quizzen waar je een geluid moet raden en meer van die fijne programma’s en nieuws- berichten omdat dit verplicht is door de radio-overheid. Je hoort dat de rondroeper niet begrijpt wat hij voordraagt, laat staan dat die vijftig online luisteraars het begrijpen.

Dus wat heeft jouw columnist als voornemen bedacht? Hij heeft een karaoke-machine – met lichteffect – aangeworven waarmee hij vrouwen, kinderen en anderen verblijdt met fijne liedjes en bijpassende zangpartijen. Iedereen gelukkig, behalve sommige buren die de politie gebeld hebben om het plezier te doen stoppen. Dus vanaf nu geen radio meer, maar eigen vermaaksel. Je kan roepen wat je wil en verzoekplaten draai je zelf of je draait helemaal geen muziek en doet alles a capella. 

Fijn nieuwjaar en geen plaatje maar weer…


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx