RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .

Plaatje maar weer – 62 (audio)

Plassen met media

Het wordt steeds gekker, ik wist niet dat er beeldschermen met reclame in toiletten geplaatst werden. Kijk, mannen hebben daar niet zo’n last van, want die kijken naar de pot en de muur, maar vrouwen zitten daar te zitten, zeg maar. En die moeten dus wel naar die reclamezooi kijken. 

Er volgt nu blijkbaar groot protest tegen dat soort privé-inmenging, en terecht denk ik. Het is toch brutaal dat die media-idioten je ook nog op plasplaatsen lastig vallen met ongevraagde reclame-boodschappen… Ik heb op mijn toilet toch ook geen flatscreen? Ben al content met een raam. 

Dus zit je daar op je ‘gemak’ en krijg je daar een partij Kentucky Fried Chicken of erger tussen je benen. En als het niet op het toilet tot je komt, krijg je het wel op je whatsapp, maar daar heb je dan zelf per vergissing voor gekozen. OK, wegwezen dus met vervuilende beeldvulling in openbare toiletten. Laat de mens rustig zijn/haar behoefte doen en zorg voor de aanwezigheid van wc-papier in plaats van flatscreens. 

Dan is er ook nog een hooggeplaatste Franse cultuur-ambtenaar die vrouwelijke sollicitanten plasmedicatie gaf, opdat hij ze dan kon gadeslaan tijdens hun plaspartij. Hij filmde dat dan en tja… Wat kunnen wij hier van leren? Drink niet of hou jouw plas op en/of ga onder een boom zitten. Een inwoonster hier deed het tussen twee geparkeerde auto’s en moet nu honderd euri betalen, dus dat is ook geen oplossing. 

Jullie columnist moest ook een keer dringend, terwijl hij bij de BRT was, maar omdat de potten daar bezet waren dacht hij even bij de RTBF te gaan plassen. Nou al doende brak de pleuris uit toen ze erachter kwamen dat ik niet Franstalig was. Ze hadden mijn poppen goed aan het dansen, als je begrijpt wat ik bedoel. Dus halve liter bij de RTBF en nog één liter bij de BRT. Werd het toch nog gezellig. 

Zo leert u maar weer dat plassen bij de media niet zo eenvoudig is. Oplossing: stop met drinken, plassen én ga niet naar radiostations. Plaatje maar weer…


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx