RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .
TVV Sound

Plaatje maar weer – 47

Groen Links of Groen Rechts?

Lees ik daar toch zeker in het Laatste Nieuws (Het Vlaamse AD zeg maar), dat Groen Links in Nederland een plan gaat lanceren om 70-jarigen maar niet meer automatisch in aanmerking te laten komen voor een medische behandeling wanneer misschien nodig. 

Ja, dat is nog eens een goed plan, want dat scheelt op de begroting (voorzover de gelovigen van Groen-Links zoiets kunnen opstellen, laat staan lezen) én ze lossen de overpopulatie er mee op, en het is nog goed voor het klimaat ook. Groen-Links is dus Groen-Rechts geworden… de Nazi’s gingen hun voor. ‘Opzouten met die ouwe lullen van 70+, dan hebben wij het voor het zeggen straks’. Schaamt dat geitenwollensokkenvolk zich dan nergens meer voor? 

Nee, de media halen, want anders stuur je zo’n voorstel niet naar de Europese Gemeenschap of zelfs naar België. Behalve jong onbezonnen volk aanstoken om elke donderdag te spijbelen (lees vrij hebben, want aanschouw maar de lachende gezichten op de foto’s), wil dat ‘volk’ ook de veestapel uitroeien vanwege de CO2 uitstoot, mag je alleen nog maar elektrisch rijden (met helm) en mag je niet meer tegen een boom pissen. 

En wie stemt dat soort idioten? Precies wij… behalve ik dan, want ik mag sinds mijn vorige avonturen mijn stem niet meer uitbrengen. Wilt u allen zorgdragen voor uw ouders of grootouders en zorgen dat Groen- Links niet Groen-Rechts wordt, of dit proces stopzetten? 

Zeg dit ook tegen Green-Peace. Eeuwig spijt dat ik die gasten geholpen heb groot te worden, vooral dank zij u luisteraars van Radio Caroline. Plaatje maar weer! Kies dit keer maar zelf… 


TVV Sound
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx