RadioVisie

  • .
    Amptec
    .

Plaatje maar weer – 60 (audio & video)

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Radio Selfie

Dankzij de mobiele telefoon maakt iedereen vandaag de dag op de meest krankzinnige plaatsen selfies, om vervolgens op de sociale media te knallen of om nooit meer terug te kijken omdat sommige selfie-makers het niet overleefd hebben. 

Nu weer ergens in India valt de jonge selfie-maker in een watervàl (het woord zegt het al) en trekt zijn halve, pas getrouwde, familie mee naar beneden. Camera weg, familie weg én selfie ook. Eerder deze week hetzelfde met olifanten. Ook in een watervàl. Als ik het goed heb negen dode olifanten. Enfin, ze zullen in plaats van een selfie te maken wel dorst gehad hebben. 

Een andere selfie-maker, ook in India, maakt selfie naast olifant, hoppa kop er af. Olifant was niet fotogeniek. Selfies voor aanstormende treinen zijn ook de trend. Pas getrouwd stelletje ergens op een berg op het randje voor het effect, valt ook te pletter mét camera, dus nog voor niks ook. 

Enige selfie-makers sprongen met camera in aanslag juist voor de razende trein weg, echter naar de verkeerde kant. Was het niet Radio Veronica, in de vorige eeuw, die in een spotje waarschuwde ‘Pas op een trein kan niet uitwijken!’”? 

Kijk eens goed naar die klimaat-idioten. Die demonstreren niet, die maken selfies. Een dj, nou ja zo’n zichzelf opgeworpen rondroeper, van Qmusic (radiostation dat nu Q for You heet), maakt ook selfie (op de radio?) met zijn vader waar hij een interview mee deed. Om gek te worden. 

Ik heb geen selfies meer nodig, omdat mijn ouderwetse camera neergeslagen is met een hamer en mijn telefoon van vijftien euro geen camera-optie heeft. Bovendien barst het overal van de bewakingscamera’s, je moet alleen maar de opname opvragen en je ziet je zelf, tot verdriet aan toe. 


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Plaatje maar weer – 59 (video)

Inderdaad het feest gaat beginnen... Sinterklaas komt rechtstreeks uit Madrid of Barcelona naar Nederland straks. Lees verder

Plaatje maar weer – 58 (video)

Klimaat in de media Is het u ook opgevallen – je kan er niet naast Lees verder

Plaatje maar weer – 56 (video)

ELLENDE, veel ellende in de wereld...  Eerst Johan (Rood) Van Hee een partijtje begraven, dan Lees verder

Plaatje maar weer – 55 (video)

Talkshows Ja, na noodlottige ongevallen is uw vervelende columnist terug van weg geweest... Dank voor Lees verder

Plaatje maar weer – 54 (video)

Sociale media, internationaal onmisbaar geworden in de samenleving en waar het allemaal niet voor ge/misbruikt Lees verder

Plaatje maar weer – 53 (audio)

De geschiedenis herhaalt zich... Tot 1974 lagen er (radio)piratenschepen voor het Nederlandse Scheveningen. Vanaf de Lees verder

Plaatje maar weer – 52 (video)

Na enig verstek (sorry en dank voor overnames), wederom een bijdrage van uw on-vaste columnist. Lees verder

Plaatje maar weer – 51

Deze keer geen ‘Johan Van Hee versus BB’. En sorry voor mijn afwezigheid afgelopen woensdag, Lees verder

Inschrijven
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx
()
x