RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .

Plaatje maar weer – 34 (video)

Elke mening telt, maar wat is het nut om naar YouTube te surfen en een filmpje (blijkbaar met jingles) van Radio Paradijs te gaan zitten kijken en luisteren om dan een reactie op YouTube te plaatsen met zoiets van ‘de slechtste jingles ooit’!?

Dus zo’n ‘visitor’ neemt de moeite om dat clipje te gaan bezien en aan te horen, zich blijkbaar te irriteren om vervolgens te zeggen dat ie het de slechtste jingles ooit vindt. Prima, mag hij/zij vinden… maar waarom? Heel die handel is 37 jaar oud en dat clipje een jaar of wat.

Heeft dat ‘mens’ niets anders omhanden? Je gaat toch ook geen boek kopen en dat tegen je zin lezen, om dan naar de boekwinkel terug te gaan en daar te ventileren dat de auteur een l*l is?

Heel die sociale media is aan het ontsporen, althans een fiks aantal ge/misbruikers. Als ik iets niet leuk vind, zet ik het af of koop het niet. Wellicht heeft het internet ratjes die vroeger op zolder of in de kelder verbleven een vrijbrief gegeven, waardoor ze hun frustraties openbaar kunnen maken.

Over sociale media gesproken… Zoals je wellicht gemerkt hebt werd jouw columnist al zo’n twee keer geblocked op FeestBoek vanwege opruiende en/of blote foto’s. Daarom ben ik lid geworden van Testaankoop (nee niet waar, ik kreeg een iPhone) en heb me ingeschreven om deel te nemen aan die rechtszaak die aangespannen is tegen Facebook teneinde tweehonderd euri per gedupeerde te kunnen beuren bij een gewonnen case.

Testaankoop vertegenwoordigd nu al zo’n 33.000 ‘clienten’ die vinden dat ze door Facebook misbruikt zijn aangaande hun privacy. Hypocriet als ik ben, doe ik hier wel aan mee, terwijl het me geen r**t interesseert of ze mijn data gebruiken, want dat heb ik zelf ingevoerd.

Ik hoop dat Testaankoop bij de juiste rechtbank aanklopt en niet bij de Rechtbank van Koophandel, want die noemt vanaf 1 november Ondernemingsrechtbank.

Dit keer geen plaatje maar een clipje… mét Paradijs-jingles (en meer).


Amptec
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

1 Reactie
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Erwin
Erwin
31 oktober 2018 - 10:55 10:55

Ik vond ze wel erg leuk. Niet storend en eentonig zoals de jingles van radio 2, om er maar ééntje te noemen.

Don`t copy text!
1
0
Deel hier gerust uw gedachtenx