RadioVisie

  • .
    .
Heynen

Plaatje maar weer – 49 (video)

Voordat het misbruik losbarst, eerst grote dank aan Natsie, die redder in de nood is (van Ben) wanneer het op vervanging in tijdspanne aankomt. Dank je. 

Wat is er mis vandaag de dag? Het ene misbruik is nog niet gebruikt of het volgende misbruik daagt al op. Koorknaapjes werden/worden misbruikt door priesters. Aankomend talent, categorie: zangers, acteurs – mannelijk én vrouwelijk – werden/worden allemaal misbruikt door managers en producers. Kinderen door papa, mama én opa. Buurmeisjes door buurjongens en vice versa. 

Het is precies een trend aan het worden dat elke (on)bekende persoon ‘uit de kast komt’. Zijn er nog onge(mis)bruikte mensen op deze planeet? Ik heb zo de indruk dat iedereen die wil opvallen in àlle media ineens bekend maakt dat hij/zij misbruikt is. 

En dat dan altijd na iets… zoals nu die tv-documentaire over Michael Jackson. Die heeft dus niet alleen met zijn microfoon gewerkt. Ik heb niet gekeken, ik wil het niet zien ook. En dat Michael een beetje gek was is door eenieder geweten. Anders zou hij ook niet van die wereldhits hebben kunnen maken. 

Voer voor vele praatprogramma’s en dus ‘gasten’ die komen vertellen dat ze misbruikt zijn, ooit. De één nog erger dan de ander. Sommigen werden wel twintig keer per uur misbruikt en dan door honderd mensen tegelijk! Dan doen radiostations ook nog een partij mee om het misbruik subject even met drie sidekicks te bespreken. 

Iedereen denkt alles bespreekbaar te moeten maken, zonder enig besef te hebben wat ze andere ongebruikte medemensen aandoen. Ik stel voor dat vanaf nu ‘misbruik gestraft gaat worden’.

Plaatje maar weer…. 


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx