RadioVisie

  • .
    .

Peter Van de Veire hield het niet droog (video)

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Peter Van de Veire (50) nam vanmorgen na dertien jaar definitief afscheid van MNM. De ongekroonde koning van de ochtendradio in Vlaanderen hield het daarbij niet droog. Hoe de nieuwe ochtend van MNM zal klinken, dat wordt pas op 19 april onthuld.

Van de Veire kondigde al begin december zijn afscheid aan en vandaag was het dan zover, nadat er afgelopen week in feite al uitgebreid afscheid werd genomen. Als definitieve uitsmijter en om iedereen te bedanken trekt De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow morgen (2 april) eenmalig naar het Sportpaleis, in aanwezigheid van heel wat muzikale gasten: Willy Sommers, Gers Pardoel, Metejoor, Ilsen & Verhulst, 5NAPBACK, DJ F.R.A.N.K. & VOLTAGE en Sam Gooris.

De komende twee weken is het paasvakantie en dan verzorgt dj Evelyn De Backer het ochtendblok. Pas op 19 april zullen we weten wie Peter opvolgt in de ochtend. Al wil Van de Veire het woordje ‘opvolger’ niet horen: “Het wordt een nieuw programma, met een eigen smoel.”

Over z’n eigen toekomstplannen blijft Van de Veire vaag. “Om het met de woorden van Arnold Schwarzenegger te zeggen: I’ll be back”, lacht Van de Veire. “Mijn contract bij VRT en SBS loopt sowieso nog tot augustus 2022, dus ik werk volop aan een plan. Liefst wil ik radio blijven maken, al is het geen must. Op dit moment wil ik vooral meer tijd doorbrengen met mijn gezin, maar ik wil niet stoppen met werken, platte rust kan nog wel over een jaar of 50.”


TVV Sound

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over MNM

Inschrijven
Abonneren op
guest

1 Reactie
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Rudi
Rudi
1 april 2022 - 18:02 18:02

Hopelijk gaat hij NIET naar Nostalgie !

Don`t copy text!
1
0
Deel hier gerust uw gedachtenx