fbpx

RadioVisie

.
TVV Sound
.

Peter Hoogland mag het uitleggen bij Joe (video)

Deel of print dit artikel

Van 12 tot 16 november staan de jaren ’90 centraal op Joe tijdens ‘Celebrate the 90’s’. Voor de gelegenheid presenteert Peter Hoogland, na bijna twintig jaar, weer opnieuw ‘Het Land van Hoogland’ (22:00-01:00 uur).

“De klokken hebben gesproken, de nacht is gevallen. De sterren zijn weg…” Deze iconische intro weergalmt nog steeds in het achterhoofd van de radioluisteraars die er in de jaren negentig al bij waren. Peter brengt een geactualiseerde versie, maar net als twee decennia terug kunnen luisteraars bellen met hem en gaat hij geen onderwerp uit de weg. Wie zijn verhaal nu al wil doen of suggesties wil delen met Peter kan surfen naar joe.be.

° Het Land van Hoogland: van 12 tot en met 16 november- van 22:00 tot 01:00 uur.

Peter Hoogland: “Het basisidee blijft hetzelfde: babbelen met de luisteraars en dingen durven zeggen zoals ze zijn. Echte menselijke gesprekken. Het gaat natuurlijk wel wat anders zijn, het wordt een geactualiseerde versie van het programma. Maar het zal opnieuw serieuze onderwerpen en absurde humor combineren.”

Ook het Joe-ochtendduo Sven Ornelis en Anke Buckinx doen iets extra voor de 90’s-week: ze krijgen elke ochtend tussen 07:00 en 09:00 tv-omroepers uit de jaren negentig over de studiovloer. Johan Verstreken, Anne De Baetzelier (foto rechts), Martine Prenen, Marlène De Wouters en Lynn Wesenbeek (foto links) kondigen de vaste radiorubrieken aan en ontlasten de Joe-nieuwslezers van hun taken. 

Sven en Anke steken ook hun vaste rubrieken in een 90’s-jasje. Zo zal onder andere Rik Torfs in ‘Advocaat van de Duivel’ een typisch dilemma uit de jaren 90 voorleggen aan de luisteraar. Speciaal voor de gelegenheid is volgende week de ochtendshow van Joe ook live te volgen op televisie bij CAZ (06:00 en 09:00 uur).

Vanaf maandag 12 tot en met vrijdag 16 november worden ook nog eens negenhonderd songs uit de 90’s, gekozen door de luisteraars, afgeteld in de Top 900 van de 90’s.

° Fotocredits: Medialaan

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Reageer op dit artikel

avatar
  Inschrijven  
Abonneren op
Spotlight
TVV Sound
TVV Sound
TVV Sound
Meer in Actueel
Gelijk hebben of gelijk willen krijgen? 
Het Avondblad van 7 november (video)
Helaas, deze vacature is niet meer actief
VRT-radio’s verhogen bitrate op DAB+
Het Avondblad van 6 november (audio)
Het debat van zeven zonden
Sluiten