RadioVisie

  • .
    .
TVV Sound

Overleven MNM-dj’s Sander Gillis en Laura Govaerts een week in het bos?

Deze maandagochtend begon net iets anders dan anders voor MNM-dj’s Sander Gillis & Laura Govaerts. Ze werden door hun collega’s van De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow Kawtar Ehlalouch en Wanne Synnave uit bed gehaald en naar een bos gebracht. Daar kregen ze van Vlaams minister Zuhal Demir een opmerkelijke opdracht: een week overleven in het bos mét hulp van de MNM-luisteraars. Alle luisteraars kunnen vanaf nu via de MNM-app met de hashtag #bos de dj’s steunen, want in het bos is er voorlopig nog niets: geen voedsel, geen drank en geen slaapplek.

Per uur dat dj’s Sander en Laura het volhouden in het bos sparen ze 25 bomen bij elkaar. Het doel is het een week vol te houden en zo een nieuw MNM-bos van 2500 bomen bij elkaar te sparen, dat in het najaar zal aangeplant worden op een 1 hectare groot terrein.

Maar dat volhouden zal dus enkel lukken met hulp van de luisteraars, die in ruil voor wat ze aanbieden hun favoriete song op de radio krijgen.

Je kunt de Expeditie Gillis & Govaerts de hele week volgen op MNM. Sander en Laura brengen meerdere keren per dag verslag uit op de radio van 12.00 tot 13.00 uur, van 16.00 tot 18.00 uur en van 22.00 uur tot middernacht. Op vrijdag 2 april is er de niet te missen finale ontknoping van 6.00 tot 18.00 uur op MNM.

Het initiatief is onderdeel van een project ‘bosmarketing’, in samenwerking met de bevoegde Vlaamse minister Zuhal Demir en het Agentschap Natuur en Bos.


Spotlight
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over MNM
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx