RadioVisie

  • .
    Amptec
    .
TVV Sound

Opmerkelijke passage van Ingeborg bij MNM

Ingeborg, eerder zangeres en tv-presentatrice, maar tegenwoordig vooral bezig in haar centrum dat mensen wil inspireren, ondersteunen en begeleiden naar gezondheidsbevorderend gedrag, gezonde liefdevolle relaties en meer innerlijke vrede, is nog steeds een vaak gevraagde gaste in allerlei media. Niet onbelangrijk daarbij: ze is daarbij altijd goed voor een opmerkelijke acte de présence. Zo ook gisteren toen ze te gast was bij Peter Van de Veire op MNM.

Wat te verachten was, gebeurde. Een opvallende uitspraak zorgde voor de nodige animo. Ingeborg is recht voor de vuist, kent weinig geen omwegen, blikt of bloost. niet. Zo gaf ze ruiterlijk toe dat ze onder haar corona-vaccinatie probeerde uit te komen door de verpleegster te vragen fraude te plegen. Uiteindelijk werd kreeg ze haar prikjes wel.

Vuilbak

“Ja, ik ben gevaccineerd, maar het was van moeten. We moeten niet denken dat het vrijwillig was. Het ligt gevoelig, konden we onze immuniteit niet verhogen op een andere manier dan vaccinatie? Ik heb me laten vaccineren voor televisie-opnames, omdat ik me anders altijd moest laten testen, maar dat moet ik eigenlijk nog altijd doen”, vertelde ze gisterenochtend bij MNM.

Maar het was vooral het verhaal over haar vaccinatie dat zorgt voor ophef. Ingeborg vroeg de verpleegster immers om een vaccinatiekaartje zonder het spuitje. “Ik kwam binnen in het vaccinatiecentrum en heb gevraagd aan de verpleegster om het spuitje in de vuilbak te spuiten maar de verpleegster wou het niet doen. Ze heeft wel al mijn meditatielessen gevolgd, maar ze vond dat ik me erover moest zetten.”

Offline

Haar poging tot fraude zorgt op sociale media voor heel wat reacties. Zo fel dat de VRT besliste om het fragment uit ‘De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow’ een tijdje offline te halen. Uiteindelijk plaatste de publieke omroep het terug online, weliswaar met een verwijzing naar een website met informatie rond corona en vaccinatie.

“We hebben het bekeken en beluisterd en geoordeeld dat enige context nodig was. Voorts spreken we ons niet uit over de passage van Ingeborg bij Peter. Het gaat om live radio maken, dat laat zich nu eenmaal niet van a tot z voorbereiden’, aldus Hans Van Goethem, woordvoerder van de VRT in Het Nieuwsblad. 


Spotlight

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

MNM zoekt elfde keer De Strafste School

Voor de elfde keer al begint op MNM de strijd om de mooiste titel die Lees verder

MNM: nog meer podcasts en videoreeksen

MNM breidt het podcast- en videoaanbod sterk uit met heel wat nieuwe reeksen. De jongerenzender Lees verder

Smack Trax, een buitenbeen in sonic branding (audio)

MNM, de jongerenzender van de publieke omroep VRT, heeft een nieuwe 'batch' jingles on air. Lees verder

MNM: sprekende vuilnisbakken op school (video)

Voor de elfde keer al begint op MNM de strijd om de mooiste titel die Lees verder

MNM speelt verstoppertje

Op woensdag 1 september herneemt het normale leven en daarom gooit MNM op dinsdag 31 Lees verder

Tola OG wint MNM Start To DJ 2021

Tola OG is gisteravond op MNM uitgeroepen tot de winnaar van MNM Start To DJ Lees verder

MNM Start To DJ 2021: de finalisten

Na een maand vol battles zijn de vijf finalisten van MNM Start To Dj bekend. Lees verder

Ann Reymen ruilt MNM voor Radio 2

Ann Reymen neemt na twaalf jaar afscheid van MNM. Ze maakt deze zomer de overstap Lees verder

Meer over MNM

Inschrijven
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx
()
x