RadioVisie

  • .
    .

Opmerkelijke passage van Ingeborg bij MNM

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Ingeborg, eerder zangeres en tv-presentatrice, maar tegenwoordig vooral bezig in haar centrum dat mensen wil inspireren, ondersteunen en begeleiden naar gezondheidsbevorderend gedrag, gezonde liefdevolle relaties en meer innerlijke vrede, is nog steeds een vaak gevraagde gaste in allerlei media. Niet onbelangrijk daarbij: ze is daarbij altijd goed voor een opmerkelijke acte de présence. Zo ook gisteren toen ze te gast was bij Peter Van de Veire op MNM.

Wat te verachten was, gebeurde. Een opvallende uitspraak zorgde voor de nodige animo. Ingeborg is recht voor de vuist, kent weinig geen omwegen, blikt of bloost. niet. Zo gaf ze ruiterlijk toe dat ze onder haar corona-vaccinatie probeerde uit te komen door de verpleegster te vragen fraude te plegen. Uiteindelijk werd kreeg ze haar prikjes wel.

Vuilbak

“Ja, ik ben gevaccineerd, maar het was van moeten. We moeten niet denken dat het vrijwillig was. Het ligt gevoelig, konden we onze immuniteit niet verhogen op een andere manier dan vaccinatie? Ik heb me laten vaccineren voor televisie-opnames, omdat ik me anders altijd moest laten testen, maar dat moet ik eigenlijk nog altijd doen”, vertelde ze gisterenochtend bij MNM.

Maar het was vooral het verhaal over haar vaccinatie dat zorgt voor ophef. Ingeborg vroeg de verpleegster immers om een vaccinatiekaartje zonder het spuitje. “Ik kwam binnen in het vaccinatiecentrum en heb gevraagd aan de verpleegster om het spuitje in de vuilbak te spuiten maar de verpleegster wou het niet doen. Ze heeft wel al mijn meditatielessen gevolgd, maar ze vond dat ik me erover moest zetten.”

Offline

Haar poging tot fraude zorgt op sociale media voor heel wat reacties. Zo fel dat de VRT besliste om het fragment uit ‘De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow’ een tijdje offline te halen. Uiteindelijk plaatste de publieke omroep het terug online, weliswaar met een verwijzing naar een website met informatie rond corona en vaccinatie.

“We hebben het bekeken en beluisterd en geoordeeld dat enige context nodig was. Voorts spreken we ons niet uit over de passage van Ingeborg bij Peter. Het gaat om live radio maken, dat laat zich nu eenmaal niet van a tot z voorbereiden’, aldus Hans Van Goethem, woordvoerder van de VRT in Het Nieuwsblad. 


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

MNM zoekt elfde keer De Strafste School

Voor de elfde keer al begint op MNM de strijd om de mooiste titel die Lees verder

Coldplay op 1 in de MNM1000 met ‘Viva La Vida’

In totaal haalde dit nummer al drie keer goud in de lijst, voor het eerst Lees verder

MNM: Robin naar tv, Wanne vervangen zonder woorden

Dubbel berichtje over MNM waarin twee presentatoren de hoofdrol spelen

VRT zet MNM-dj Wanne Synnave aan de deur

De VRT stopt onmiddellijk de samenwerking na meldingen over grensoverschrijdend gedrag.

Spes Nostra is de Strafste School 2022

Vijf scholen kregen de afgelopen weken bezoek van de Strafste Schooljury van MNM

Nieuw jong talent op de MNM Throwback-stream

Er mag weer nieuw talent aan de bak bij MNM: Aaron Blommaert, Silke Gordon, Maxine Lees verder

MNM: ‘De Strafste School’ en ‘5000 Dagen’

Deze ochtend keerden Sander en Laura tijdens het programma 'Kawtar & Keyaert' terug naar het Lees verder

MagiK wint MNM Start To DJ 2022

De 21-jarige Klaas Lambrecht uit Tielt treedt in de voetsporen van Tola OG en andere illustere voorgangers.

Meer over MNM

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx