RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .
Heynen

Op verzoek, komen we ook langs

Zesentwintig dagen ver, drie weken en vijf dagen na de doorstart van RadioVisie als stand alone medium. Dagen en nachten van keihard werken achter de schermen. U merkte het misschien niet of een heel klein beetje, maar bijna iedere dag is er wel iets anders aan onze webstek. Vooral de layout onderging wijzigingen. Er kwamen enkele rubriekjes bij, een paar ‘knoppen’ uit de menu-balk verdwenen, anderen maakten hun opwachting.

Onze Facebook-pagina RadioVisie Retro is sinds gisteren offline. Om het duidelijker te houden. U bereikt ons via dat sociaal kanaal voortaan uitsluitend nog via Facebook – RadioVisie. Eenvoudiger, makkelijker, simpeler. Iedere dag zetten we een nieuwe editie van RadioVisie online. Vanaf 05:00 uur. Binnen de paar minuten is alle nieuws dat de dag en uren voordien bij ons binnenrolde, te lezen. Kwestie dat u uw dag goed geïnformeerd kan starten.

Vier voor de prijs van één

Snel na publicatie op de website (1) schiet ook Facebook (2) in gang. U vindt er een verkorte versie van alle artikelen terug, met een directe link naar het bewuste artikel. Waarna het tijd is geworden voor de RadioVisie Nieuwsbrief (3). Die is eveneens gekoppeld aan de website. Als u zich abonneert, helemaal gratis trouwens, dan stopt de mailbode onze krant bij u in de digitale brievenbus vanaf 08:00 uur. Afhankelijk van vraag, aanbod en het verzendsysteem (dat wel meer klanten heeft), kan dat tot een uur uitlopen. Tot slot is er nog Twitter (4). U krijgt er, heel kort, een selectie van het bijzonderste radionieuws. Alweer met rechtstreekse links.

Een website, één enkele Facebookpagina, één keer Twitter en een nieuwsbrief. Mochten we nog iets meer kunnen doen, roept u maar. Het radionieuws zelf bij u komen voorlezen doen we enkel op uitdrukkelijk verzoek en op voorwaarde dat u een copieuze, glutenvrije maaltijd serveert, met een goed glas Domaine Leroy Musigny Grand Cru er bovenop. O ja, ons team bestaat uit dertien mensen. ’t Is maar dat u er rekening mee houdt als u de tafel dekt.


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

3 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Jos Gurdebeke ON8VRT
Jos Gurdebeke ON8VRT
22 november 2017 - 22:47 22:47

Proficiat met de terugkeer van RadioVisie !!
Vroeger de papieren versie, dan via de digitale weg, dan een pauze,
maar nu terug,heerlijk.
Na een tip van Pieter v Banden, reeds enkele dagen in mijn favorieten.

Succes

Guido Schotmans
Guido Schotmans
22 november 2017 - 13:35 13:35

Ja geweldig dat we terug een Vlaamse groep hebben die de media volgen in onze lagen landen! Nogmaals gefeliciteerd daarmee.

Mike Duprez
Mike Duprez
22 november 2017 - 10:06 10:06

Blij dat jullie terug zijn…”back in full force” 🙂
Jullie werden gemist.

Don`t copy text!
3
0
Deel hier gerust uw gedachtenx