RadioVisie

  • .
    .
TVV Sound

Op donderdag 1 oktober start FM Goud Maasland

FM Goud Maasland staat voor een prettige, niet- storende muziekmix met de focus op de gekende hits uit de jaren 80 en 90, aangevuld met het nieuws uit het Maasland. De omroep wil ook snel de spreekbuis van de lokale verenigingen worden en goede samenwerkingsverbanden opzetten met de gemeentebesturen.

Het radiostation start in eerste instantie online en is onder andere FM Goud.be te beluisteren. Nog dit jaar zullen ook de uitzendingen starten op FM 95.0 en dit vanuit Maaseik. Het programmaschema wordt de komende weken nog verder op punt gezet, maar men kon voor het ochtendblok – primetime voor de radio – alvast een bekende programmamaker strikken.

“Met de enige echte Dieter Troubleyn (foto bovenaan) klikte het eigenlijk meteen”, vertelt Michel Vanderfeesten. “Dieter is altijd enthousiast en positief en heeft daarnaast vele jaren radio-ervaring. Hij past dus perfect in ons DNA. Sinds vorig jaar is hij de huisstem bij FM Goud en er was meteen een goede verstandhouding. En nu is hij klaar voor een volgende stap: de ochtendshow bij FM Goud Maasland die ons vast en zeker snel op de kaart zal zetten. Het kriebelde enorm bij Dieter en we zijn er fier op dat hij voor ons heeft gekozen.”

“Bij FM Goud Maasland voel ik me als een vis in het water”, vertelt Dieter. “FM Goud straalt professionaliteit uit, is op goed zestien jaar tijd uitgegroeid tot een sterke regionale speler en draait ook nog eens muziek die ik zelf graag hoor! FM Goud is, wat mij betreft, een voorbeeld van hoe het moet op regionaal niveau. En, op tournee met mijn Soapband was ik ook altijd al graag in Limburg. Ik zal de inwoners van Maaseik en omgeving op een vrolijke en energieke manier uit het bed halen ’s ochtends. Want de ochtendstond heeft FM Goud in de mond!”

° ‘Early Birds’ met Dieter Troubleyn is vanaf 1 oktober tussen 07:00 en 09:00 uur te horen op FM Goud Maasland. Meeluisteren kan via FM Goud.be of de nieuwe FM Goud app.


Spotlight
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

1 Reactie
Inline feedback
Bekijk alle reacties
gert van goolen
gert van goolen
29 september 2020 - 15:07 15:07

oh, gaan we Dieter dan moeten missen bij BNL ?of heeft bnl fm goud overgenomen ?

Don`t copy text!
1
0
Deel hier gerust uw gedachtenx