RadioVisie

  • .
    .

Oostende: Radio Noordzee start extra kanaal met enkel zomermuziek

De hele zomer lang pakt de Oostendse Radio Noordzee (105.0 FM) uit met een extra initiatief : een apart kanaal met enkel muziek die bij het seizoen hoort. “Ideaal om helemaal in vakantiestemming te komen of als achtergrond bij het aperitief of BBQ”, zo luidt het. 

Begin juni startte Zomerradio Noordzee, een apart muziekkanaal met de klok rond, zeven op zeven, enkel zomerse muziek. Er is elk uur lokaal en nationaal nieuws. Daarnaast komen zomeractiviteiten aan bod in samenwerking met Toerisme Oostende en Toerisme Bredene.  Verder is er ook een zomerweerbericht en zullen de redders tips geven.

De muziek staat centraal met veel aandacht voor oude zomerhits, latino-classics, de successen van dit jaar, foute zomerplaten en ritmische muziek met een zuiderse  toets. Radio Noordzee ondersteunt ‘Zomerradio Noordzee’ op het reguliere FM-kanaal 105.0 FM. Elke middag – tussen 14:00 en 16:00 uur – is er ‘Noordzee @ the beach’. Twee uur lang enkel zomerse muziek zodat iedereen de smaak te pakken krijgt voor het extra kanaal dat tot begin september online blijft.

° De zomerradio is te beluisteren Radio Noordzee – Zomerradio of via de palmboom-knop op Radionoordzee 105.

Over Radio Noordzee :

Lokale radio aan de kust voor een doelgroep van +30 jaar. Er zijn elk uur regionaal nieuws en interviews. Er is een zeer sterke lokale binding : infokalenders, aandacht voor het Oostends dialect, de geschiedenis, lokale muziekscène, humor, straatnamen, de uitzending van de gemeenteraad…. Er zijn een vijftiental medewerkers. Radio Noordzee heeft ook twee extra online kanalen: Noordzee Info, met 24 uur per dag enkel nieuws en Noordzee Gold, met vintage hits.


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx